ISPUNILA ŽIVOTNI SAN

Emina Jahović pokrenula novi biznis, Mustafa je ne finansira, a novu ljubav nema

Sada se bavim kozmetikom na jedan drugi način i sretna sam zbog toga - rekla je Jahović

L. K. P. / Alo

Jahović: Okupila poznate dame na promociji

Foto: Instagram


Emina Jahović, pored muzike posvetila se i novom biznisu. Sinoć je u Beogradu promovisala svoju kozmetičku liniju

- Sa 17. godina sam željela da budem šminkerica, to mi je bila najveća želja. Porodica me je spriječila u tome, ali evo, sada se bavim kozmetikom na jedan drugi način i sretna sam zbog toga - rekla je Jahović za „Alo!“.

Lansiranje njene nove kozmetičke linije za žene, a na kojoj je radila pet godina, doživljava kao rođenje trećeg djeteta.

- Osjećam kao da sam se treći put porodila. Bilo je bolno i koštalo je mnogo. Sve sam sama finansirala i na to sam ponosna - izjavila je.

  • Jahović: U dobrim odnosima sa bivšim suprugom

    Jahović: U dobrim odnosima sa bivšim suprugom

    Foto: Instagram


Kako kaže, sa bivšim suprugom, turskom zvijezdom Mustafom Sandalom, u odličnim je odnosima.

- Mi moramo da budemo u dobrim odnosima jer imamo dvoje djece, ali što se posla tiče, sve što radim finansiram sama. Svako od nas je krenuo svojim putem i ima svoj život i tako treba da bude - otkrila je.

  • Emina Jahović

    Emina Jahović

    Foto: Instagram


Na pitanje da li ima novog partnera, kratko je poručila.

- Moja sreća nikada nije zavisila od muškarca. Ja se nadam da će se to jednom desiti, ali sretna sam i ponosna žena i bez partnera - istakla je Jahović.

Jedan od njenih kozmetičkih proizvoda je rumenilo, koje nosi simbolični naziv „rekla je da“, a inspirisala je, kako je otkrila, njena prosidba.

- Kada me je Mustafa zaprosio, bila sam veoma sretna i uzbuđena. Pocrvenila sam i počela da plačem. Rumenilo me uvijek podseća na taj trenutak i zbog toga sam ga nazvala „she said yes“. Mustafa to još ne zna, nisam mu rekla, ali će sada saznati - rekla je kroz smijeh Emina Jahović za „Alo!“.

Među poznatim ličnostima koje su podržale Eminu su Jelena Joksimović, Jelena Tomašević Bosiljčić, Danijela Dimitrovska Amidžić i mnogi drugi.

NA VRH

Podijeli članak na