RIJETKI SE SJEĆAJU

Liam Nison dva puta prosio Bruk Šild, ona ga odbila, a evo zašto

Vezu su započeli krajem 1991. ili početkom 1992. godine, a tog perioda života prisjetila se i Šilds u svojim memoarima

Nison i Šilds: Vezu započeli krajem 1991. godine. Agencije

L. K. P.

12.10.2020


Holivudski glumac Liam Nison (Neeson) iza sebe ima popriličan popis slavnih dama s kojima je bio u vezi, poput one s Helen Miren (Mirren), Džulijom (Julia) Roberts, Barbrom Strejsend (Streisand) i Šinid Okoner (Sinead O'Connor), a rijetki se sjećaju da je bio i s kolegicom Bruk Šilds (Brooke Shields) koju je čak dva puta prosio.

Kako su se Liam  i Bruk tačno i gdje upoznali, nije poznato, no budući da Holivud i nije tako veliki, ali i da je Nison imao reputaciju velikog zavodnika, zapravo i ne treba čuditi da su im se putevi spojili. Vezu su započeli krajem 1991. ili početkom 1992. godine, a tog perioda života prisjetila se i Šilds u svojim memoarima pod nazivom "There Was a Little Girl: The Real Story of My Mother and Me", u kojim ga je opisala kao "visokog irskog glumca i pijanca koji je bio 13 godina stariji od nje".

-Osvojio me umjetničkim nastupom, poezijom i lošim izborom za jeftin pinot grigio - napisala je 2014. u memoarima danas 55-godišnja Bruk i priznala kako je tada bila "presretna što je u vezi sa glumačkom zvijezdom", no to je bila tek jedna od rijetkih pozitivnih stvari njihove veze.


Šilds u memoarima opisala ljubav s Nisonom. Agencije

Zvijezda filma "Plava laguna" priznala je kako je Nison "žudio za ženskom pažnjom", pa je tako, nakon što je zaprosio, ali bez prstena, jednostavno - nestao.

Nakon Božića, kojeg su proveli ispijajući ogromne količine alkohola, Nison je otputovao je u Los Anđeles nakon što je, navodno, poplavio stan.

-Rekla sam mu da me nazove kad stigne, na što mi je on rekao da će biti kasno. U jednom je trenutku bio tu, a u drugom ga više nije bilo. Bila sam u šoku, nisam mogla vjerovati - napisala je u memoarima Bruk Šilds i dodala kako ga nakon toga više nije čula, ali i dodala kako ga je nakon nekog vremena ponovno srela te da je on tada ponovno zaprosio.

-Vratio se nakon tog odlaska i ponovno me zaprosio. To je bilo prije nego je započeo glumiti u predstavi "Anna Christie", a ja sam ga odbila jer sam znala da će se vjerojatno zaljubiti u novu glavnu glumicu i oženiti se s njom, zbog čega sam odlučila sve "preskočiti". Bila sam u pravu - rekla je Bruk aludirajući na to da je predstava prikazivana 1993. te da je u njoj Nison glumio s Natašom Ričardson (Natasha Richards) s kojom se na kraju i oženio i čiju smrt, nakon teške nesreće, nikada nije prebolio.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.