SUDBINA SLAVNOG MUZIČARA

Filu Kolinsu supruga otišla na poslovni put, vratila se udata za drugog muškarca

Orijana je odbila da napusti kuću i čak je promijenila i sigurnosne šifre na sistemu za alarme, pa poznati pjevač planira da u toku ove sedmice podigne tužbu protiv nje

Kolins i Kevej: Imaju dva sina. Agencije

L. K. P.

12.10.2020

Legendarni muzičar Fil Kolins (Phil Collins, 69) ovih dana prolazi kroz veliku ljubavnu dramu, odlučio je da iz svoje luksuzne vile u Majamiju izbaci bivšu suprugu Orijanu Kevej (Orianne Cevey, 46) sa kojom je prije nekoliko godina obnovio romansu, jer se ona udala za drugog čovjeka.

No, Orijana je odbila da napusti kuću i čak je promijenila i sigurnosne šifre na sistemu za alarme, pa poznati pjevač planira da u toku ove sedmice podigne tužbu protiv nje.

Atraktivna plavuša otišla je i korak dalje, ucijenila je Kolinsa i zaprijetila mu iznošenjem prljavog veša u javnost koji bi mogao da mu naruši ugled ukoliko ne odustane od zahtjeva.


Orijana i Fil: Vjenčali se 1999. godine. Agencije

Inače, Fil i Orijana su se vjenčali davne 1999. godine, a zajedno imaju i dva sina, Nikolasa (Nicolas, 19) i Metjua (Matthew, 15). Razveli su se 2008., kada je Kolins pristao na nagodbu od 46 miliona dolara, što je ovaj razvod učinilo najskupljim u historiji britanske šoubiznis scene.

Kevej se sa sinovima preselila u Majami, dok je Kolins patio za njom godinama i tugu utapao u alkoholu. Ona se ubrzo preudala za bankara Čarlsa Medžastija (Charles Medgasty) sa kojim je dobila i dijete, ali se krajem 2015. sve promijenilo... Naime, tada se pjevač preselio na Floridu kako bi bio bliži sinovima, ali je ponovo planula ljubav između njega i Orijane.





Orijana i Fil: Njihov razvod najskuplji u historiji britanske šoubiznis scene. Agencije

Par se pomirio, iako se ova Švajcarkinja još uvijek nije bila zvanično razvela, a tvrdila je da je Fil ljubav njenog života.

Nije bilo previše bura, bar ne onih javnih, sve do nedavno kada se Orijana prije dva mjeseca zaputila u Las Vegas gdje se u tajnosti udala za Tomasa Bejtsa (Thomas Bates). Kolinsu je rekla da ide na poslovni put...

-Neće joj više dati nijednu paru. Ne želi da ima nikakvog posla sa njom. Radio je sve što je mogao kako bi uspjeli. Bio joj je potpuno posvećen. Njihovu vezu nazivao je svojom poslednjom vezom. Imao je nameru da traje zauvijek. Oko njega je bilo ljudi koji su bili skeptični prema njenim motivima veze, ali on je bio vrlo lojalan i vjerovao joj je - otkrio je izvor blizak pjevaču, dodavši da mu je Orijana tražila još novca ako želi da ona napusti kući.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.