NAKON ZADRUGE

Adi Bebanić posjetio rodnu kuću u Mostaru: Dok je nene, imam se gdje vratiti

Sve bih dao za onu sestrinu odjeću na sred hodnika, koju je cijeli dan isprobavala, da bi na kraju odustala

Adi Bebanić s nenom. Instagram

Piše: L. S. R.

12.10.2020

Prašina koja se podigla se nakon što je bh. novinar Adi Bebanić nakon samo 24 sata provedena u "Zadruzi" samoinicijativno napustio ovaj šou realnosti, lagano se slegla.  Doduše iz RTV Pinka su potom poručili da će tužiti Bebanića te da će na na sudu, prema ugovoru koji je potpisao, od njega potraživati 50.000 eura.

Adi je otada u Sarajevu, a sada je posjetio i rodnu Hrecegovinu. U Mostaru, u svojoj rodnoj kući, iznenadio je nenu.

 - Ali Adi Boga mi, slabo iko navrati, valjda se svi o sebi zabavili. Nek' ste samo živi i zdravi." Sjedio sam malo i ušao u kuću. Kuća je izgledala kao iz kataloške prodaje, sve je na svom mjestu, čisto, uredno. Ormari složeni, zategnuto sve, mirno. A ja bih sve dao za malo one graje koja je do jučer se tim prostorijama pružala.

Adi Bebanić. Facebook

 Sve bih dao za onu sestrinu odjeću na sred hodnika, koju je cijeli dan isprobavala, da bi na kraju odustala. Sve bih dao za mamine prijeteće riječi nama jer ne vodimo računa o kući. Nisam mogao dugo biti, teško mi je bilo. Pozdravio sam se s nenom, kaže mi:" Da bar hoće doć Aminine kolegice na pitu, reci im ti Adi, one su blizu.'' Rekao sam da hoću, ušao sam u auto, ona je kucnula na prozor i rekla:"Adi, dođi opet brzo." Mahnula je rukom... Ne znam kako sam otišao ni kako sam vozio - dio je Bebanićevog emotivnog statusa na Instagramu.

Poručio je i:  

-Ali dok je nene imam gdje doći i kome se vratiti. Dođi opet Adi, rekla mi je kad sam odlazio, knedla mi je u grlu ostala.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.