TUŽNE SUDBINE

Kćerka kralja rokenrola prekinula šutnju nakon smrti sina

Prisli je na Instagramu podijelila fotografiju svog sina na kojoj je pred Bendžaminom rođendaska torta, a u poruci otkriva koliku bol trpi zbog njegovog gubitka

Prisli i Kio: Tužna sudbina. Instagram

Avaz.ba

23.10.2020


Bendžamin Kio (Benjamin Keough), tragično preminuli unuk kralja rokenrola Elvisa Prislija (Presley), u jučer bi navršio 28 godina. Povodom ovog tužnog datuma, prvi put od njegove smrti u julu ove godine, progovorila je njegova neutješna majka Liza Mari Prisli (Lisa Marie Presley).

Prisli je na Instagramu podijelila fotografiju svog sina na kojoj je pred Bendžaminom rođendaska torta, a u poruci otkriva koliku bol trpi zbog njegovog gubitka.


-Moj prekrasni anđele. Klanjala sam se tlu po kojem si hodao, na ovoj Zemlji a sada na nebu. Moje srce i duša otišli su s tobom. Dubina boli nema dna i bez tebe me guši svakoga dana i svakog trenutka. Nikad više neću biti ista. Molim te pričekaj me ljubavi moja, i pruži mi ruku dok ovdje ostajem štititi i odgajati tvoje male sestre i biti ovdje uz Rajli (Riley). Znam da bi to bila i tvoja želja - napisala je shrvana Liza Mare Priswli i dodala:


"Sretan rođendan moj slatki dječače. Bio si previše dobar za ovaj svijet."

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.