SVAĐE SLAVNIH

Bivša prijateljica: Kanje Vest ispira mozak Kim Kardašijan, ja sam ga blokirala

Zvao me u četiri sata ujutro, ja sam bila ta osoba koja ga je uvijek slušala kada je imao svoje žute minute, kaže Larsa Pipen

Larsa PIpen i KIm Kardašijan. Instagram

L. S. R.

10.11.2020

Larsa Pipen (Pippen), bivša najbolja prijateljica rijaliti zvijezde Kim Kardašijan (Kardashian), obratila se javnosti putem podcast emisije "Hollywood Raw" u kojoj je iskreno progovorila o svom prekidu prijateljstva s Kim i ostatkom klana Kardašijan – Džener (Jenner) kojem je, po njenim riječima, kumovao suprug 40- godišnje Kim.

Supruga košarkaške legende Skotija Pipena (Scottie)  optužila je Kanje Vesta (Kanye West) za "ispiranje mozga" svojoj supruzi i njenoj porodici  zbog kojeg oni više ništa ne žele imati s njom. 

Kako kaže, Kanje Vest  se okrenuo protiv nje nakon što je blokirala njegov broj nakon konstantih poziva koje je od njega dobivala u sitnim jutarnjim satima.


Larsa Pipen i KIm Kardašijan. Instagram

- Kanje je doslovno isprao mozak cijeloj porodici i uvjerio ih u nešto za što ni sama ne znam. Optužuje me da sam svakakva, no uvjerenja sam kako on nije vjerovao nikome ko je blizak s Kim - ističe 46- godišnja dizajnerica.

- Znao me zvati u četiri, šest ujutro. Ja sam bila ta osoba koja ga je uvijek slušala kada je imao svoje žute minute. Bila sam mu prva osoba koju će nazvati kada je imao nekih problema i pogledajte kako je to završilo. Možda baš zato što sam blokirala njegove pozive je sve završilo na ovaj način - izjavljuje Pipen priznavši kako se osjećala povrijeđenom njihovom odlukom o prekidu prijateljstva jer, kako za sebe kaže, oduvijek im je bila bliska prijateljica od povjerenja.

Ipak, supruga NBA legende razumije zašto se Kim od nje odlučila udaljiti jer vjeruje kako je na taj način željela učiniti što je najbolje za njezinu porodicu i njen odnos sa suprugom.

- Kim volim te, ti i ja smo najbolje prijateljice. Skupa smo proživjele štošta. Nikada ne bih učinila ništa što bi narušilo naš odnos, mi smo poput sestara, no ako si me odlučila izbaciti iz svog života kako bi tvoj dom postao bolje mjesto, to ti ne zamjeram - izjavila je Pipen.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.