DINAMIT

Boris Novković: Živim na svoj način i ustvari sam romantičan

Špekulira se da je pjevačev i četvrti brak pre razvodom

Boris Novković. Arhiva

Piše: L. S. R.

11.11.2020

Boris Novković predstavio je novi singl i spot "Dinamit", drugi singl kojim najavljuje novi studijski album. Borisov kantautorski uradak "Dinamit" aranžmanom je upotpunio Hrvoje Prskalo, a pjesma neodoljivo podsjeća na stare Borisove hitove. 

Pop rok zvuk, Borisov prepoznatljiv vokal i ljubavna tematika recept su za "Dinamit". Istoimeni videospot Boris je snimio u društvu atraktivne plesačice Valentine Walme, za čiju je režiju i montažu zaslužan Raul Brzić.

- Pjesma je sama po sebi zapravo autobiografska. Kad bi me neto pitao da u nekoliko riječi opišem sebe, svoj karakter i pogled na život, pustio bih ovu pjesmu. "Dinamit" govori o mom načinu života, mojim pogledima na svijet koji su pomalo romantični i neopterećeni.


Boris Novković. Arhiva

 Živim na svoj način i to sam opisao u pjesmi gdje se provlače ljubav i strast kao sastavni dio mog života. Opisuje me "Dinamit" i u muzičkom smislu jer nakon dugo vremena, uz zahvalu svim mojim prijašnjim producentima koji su doveli do toga da ja trajem 35 godina, mogu reći da sam u Hrvoju Prskalu pronašao izuzetno kvalitetnog saradnika. On je oslobodio jednog duha iz mene te sam se opustio i vratio svojim prvim muzičkim energijama rokenrola. Novi album ne nosi nikakvu dozu kalkulacije i ova pjesma najbolje ga opisuje - rekao je Boris.

Pjevač iza sebe ima tri braka - s glumicom Bojanom Gregorić - Vejzović, novinarkom Lucijom Matić te 19 godina mlađom Ines Katić. Sada se špekulira da je i brak s 25 godina mlađom supruge Iris Volf pred raspadom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.