MUZIČKA SENZACIJA

"Hurricane" za "Avaz": Još ne znamo idemo li na Evroviziju

Niko nije očekivao da će se ovakvo nešto dogoditi

"Hurricane". D. Bukvić

Piše: A. Zukić

21.11.2020

Atraktivne članice beogradske grupe „Hurricane“- Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, kao i većina njihovih kolegica i kolega, zasigurno jedva čekaju da se okonča vrijeme pandemije koronavirusa i da ponovo krenu s nastupima.

One se, također, spominju i kao predstavnice Srbije na Eurosongu 2021. Ipak, s pripremama još nisu krenule.

- Ne pripremamo se još, čekamo da RTS zvanično objavi da smo mi predstavnice Srbije naredne godine na Evroviziji. RTS je samo potvrdio učešće Srbije sljedeće godine na Euroviziji, ali nije još svog predstavnika - kažu nam iz „Hurricanea“.

Važno je zdravlje

One su prošle godine na YouTube i top listama napravile pravi stampedo, a uporedo s regionalnom karijerom, gradile su i inozemnu. No, kako nam kažu, trenutno zbog cijele situacije sve stoji.

- Ne možemo da nastupamo na našim prostorima, ne možemo se posvetiti ni inostranoj karijeri dok cijela situacija ne bude bolja. Za sada možemo samo da snimamo pjesme na engleskom jeziku koje se nalaze na našem YouTube kanalu - ističu atraktivne pjevačice.

Mnogi se s muzičke scene žale da su na rubu egzistencije zbog korone, a one kažu da je situacija teška svima.

- Niko nije očekivao da će se ovakvo nešto dogoditi, ali nama je uvijek zdravlje na prvom mjestu. Mi svakako jedva čekamo da se vratimo našoj publici i uživamo s njima u našim nastupima - ističu iz grupe „Hurricane”.



„Hurricane“. Arhiva

Slažemo se

Također ističu: 

- Volimo nastupe koje imamo u Bosni i Hercegovini. Ljubav je obostrana i uvijek se provedemo sjajno s našom publikom.


One su se preko noći proslavile pjesmom „Favorito“ i kažu da su vjerovale u nju. Govoreći o tome jesu li se njihovi životi promijenili nakon velike popularnosti, kažu:

- U nekom pogledu jesu, u nekom ne. Nisu jer se mi kao ličnosti nismo promijenile, ali jesu zbog obaveza i načina života koji je sad usmjeren najviše na posao.

Članovi mnogih grupa u jednom se trenutku odluče za solo karijeru, no seksepilne pjevačice kategorički odbacuju tu mogućnost:

- Nama super ide, mi smo prezadovoljne, dobro se slažemo i timski funkcionišemo odlično, tako da nemamo potrebe da razmišljamo u tom smjeru.

Ljubavni status 

- Dogovorile smo se da ne dajemo izjave povodom naših ljubavnih statusa i detalja u vezi s tim, tako da ćemo taj dio ostaviti u našoj privatnosti - poručile su djevojke iz grupe „Hurricane”.


Volimo nastupe koje imamo u Bosni i Hercegovini. Ljubav je obostrana i uvijek se provedemo sjajno s našom publikom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.