ROKENROL IGRA

"Guns N' Roses" lansirali svoj fliper "Not In This Lifetime"

Nova mašina dostupna je u tri izdanja, a dizajnirana je zajedno s gitaristom Slešom, koji je snimio neke nove rifove za projekt

Legendarna grupa "Guns N' Roses". Agencije

L. K. P.

26.11.2020


Legendarna grupa "Guns N' Roses" lansirala je vlastiti fliper inspirisan turnejom "Not In This Lifetime", piše NME.

Nova mašina dostupna je u tri izdanja, a dizajnirana je zajedno s gitaristom Slešom (Slash), koji je snimio neke nove rifove za projekt.

-Bilo je veoma ispunjavajuće iskustvo raditi na tom projektu. Počašćen sam što sam mogao sarađivati ​​s briljantnim timom na dizajniranju jedne od najoriginalnijih i najuzbudljivijih rokenrol igara ikad proizvedenih - izjavio je Sleš.

Igra je dizajnirana oko bendove set-liste od 21 pjesme. Sadrži koncertnu binu i pokretne reflektore te uključuje videozapise s turneje "Not In This Lifetime", kao i figuru vrištećeg pjevača Aksela Rouza (Axl Rose) i kultni Slešov cilindar.

Također, uključuje glasovne snimke Rouza, Sleša, gitariste Ričarda (Richard) Fortusa, bubnjara Frenka Ferera (Frank Ferrer) i klavijaturiste Dizija Rida (Dizzy Reed), a kroz igru vodi glas basiste Dafa Mekagana (Duff McKagan) i klavijaturistice Melise Riz (Melissa Rees).

Cijene flipera se kreću od početne 6.750 dolara za standardno izdanje, 9.500 dolara za ograničeno izdanje od 5.000 primjeraka te oko 12.000 dolara za kolekcionarsko izdanje od 500 primjeraka.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.