LATINO DIVA

Dženifer Lopez objavila "ispeglanu" sliku nakon paparaco fotografija sa plaže

Fanovi kažu da često fotošopira i "pegla" slike

Lopez: Odmora na ostrvima Turks i Kaikos. Instagram

A. Č.

12.1.2021

Američka pjevačica Dženifer Lopez (Jennifer Lopez, 51) je pokazala svoju fantastičnu figuru u zelenom kupaćem kostimu u 52. godini, a svi komeniraju da je u pitanju Photoshop nakon nedavnih fotografija sa plaže koje su uslikali paparaci.

Naime, pjevačica je objavila dvije fotografije na društvenoj mreži Instagram - jednu u kupaćem kostimu, a drugu u zimskoj jakni, pa je napisala ironičan komentar. 

- Kako je prošla nedjelja počela… A evo kako se ova odvija - našalila se Lopez. 

Na prvoj fotografiji slavna pjevačica je pokazala svoje čuvene obline i prisjetila se odmora na ostrvima Turks i Kaikos, koje je posjetila prošle nedjelje.

Ona je objavila sliku na kojoj pozira u zelenom jednodijelnom kupaćem kostimu u kom je istakla svoje zanosne obline - uzak struk i široke kukove, kao i grudi koje su se nazirale u veoma dubokom dekolteu. 

U prvom planu su bile njene noge, a svi su gledali u njene zategnute butine i oduševili se u kakvoj je formi pjevačica koja je nedavno kročila u 6. deceniju života.

No, drugi pratioci kažu da su već videli slične fotografije sa plaže na kojima se vidi da pjevačica ipak nije toliko savršena i da itekako ima mane, kao i sve druge žene. 

Na fotografijama koje su uslikali paparaci se vidi da Lopez uprkos treninzima ima opuštenu guzu, celulit na butinama i višak kože, a fanovi kažu da često fotošopira i "pegla" slike.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.