LJUBAV

Pogledajte supruge i djevojke najbogatijih muškaraca svijeta

Zuckerberg je, po njenim riječima, ispočetka bio dosta stidljiv i štreberski tip, ali da je veza ozbiljna, shvatila je kada joj je rekao 'da bi radije bio s njom na spoju nego davao ispite

E.I. / 24 sata
 • Priscilla Chan sa suprugom

  Priscilla Chan sa suprugom

  Foto: Instagram


Priscilla Chan supruga je osnivača Facebooka, Marka Zuckerberga. Upoznali su se 2003. godine na Harvardu gdje su zajedno studirali. Zuckerberg je, po njenim riječima, ispočetka bio dosta stidljiv i štreberski tip, ali da je veza ozbiljna, shvatila je kada joj je rekao 'da bi radije bio s njom na spoju nego davao ispite.

Vjenčali su se na intimnoj ceremoniji 2012.godine. Priscilla je po zanimanju pedijatrica, a ozbiljno se bavi humanitarnim radom. Ona i suprug donirali su preko 1,6 milijardi dolara raznim organizacijama koje se bave obrazovanjem, naukom i brigom za zdravlje djece.

Ulaže u obrazovanje

 • Laurene Powell Jobs

  Laurene Powell Jobs

  Foto: Arhiv


Laurene Powell Jobs, udovica Stevea Jobsa, također je svoj život i zanimanje posvetila ulaganju u obrazovanje mladih, pomoć imigrantima i socijalnoj pravdi te zaštiti okoliša. Posebno brine za djecu koja si iz financijskih razloga ne mogu priuštiti fakultet.

Ona i Steve upoznali su se 1991. i zajedno imaju troje djece. Jobs je 2012. preminuo od raka gušterače.

Ekstravagantno vjenčanje

 • Lucy Southworth supruga je suosnivača Googlea

  Lucy Southworth supruga je suosnivača Googlea

  Foto: Arhiv


Lucy Southworth supruga je suosnivača Googlea, Larryja Pagea. Doktorirala je na Stanfordu. Jedno je vrijeme radila sa suprugom u Googleu, ali sada kod kuće brine za njihovo dvoje djece. Iako rado izlazi, a vjenčanje nje i Larryja pohodilo je 600 uzvanika na privatnom otoku, o njoj se zapravo puno ne zna. No, također dosta novaca ulažu u humanitarni rad.

Malo su skupa, malo nisu

 • Talulah Riley

  Talulah Riley

  Foto: AFP


Talulah Riley, britanska je glumica i 'malo da', 'malo ne' žena Elona Muska. Njih dvoje su se naime oženili i rastali već dva puta. Upoznali su se 2008. u Londonu i oženili u Škotskoj dvije godine kasnije. Nakon dvije godine braka rastali su se, no ponovno su se vjenčali 2013. Godinu i pol kasnije, Musk je ponovno zatražio razvod, ali ga je i povukao. Ipak, 2016. razvod je okončan. No, ko zna...

Varao ju dvije godine

 • Anne Wojicicki supruga je još jednog suosnivača Googlea

  Anne Wojicicki supruga je još jednog suosnivača Googlea

  Foto: Arhiv


Anne Wojicicki supruga je još jednog suosnivača Googlea, Sergeya Brina. Završila je biologiju i genetiku na Stanfordu. Ima svoju firmu, a jedna od sestara je predsjednica uprave YouTubea. Brak sa Sergeyom završio je 2015. kada je otkrila da ju već dvije godine vara s jednom od zaposlenica u kompaniji. 

Mlađahna Fabiana druga je Bernijeva supruga

 • Mlada i zaljubljena

  Mlada i zaljubljena

  Foto: Arhiv


Fabiana Flosi (44) udana je za Bernija Ecclestonea (90). Oženili su se 2012. godine i o njoj se zapravo ne zna puno. Za sada djeluje da su u sretnom braku.

Podržava umjetnost

 • Dasha Alexandrova Zhukova bivša je partnerica Romana Abramoviča

  Dasha Alexandrova Zhukova bivša je partnerica Romana Abramoviča

  Foto: AFP


Dasha Alexandrova Zhukova bivša je partnerica Romana Abramoviča. Njegovo se bogatstvo procjenjuje na 9 milijardi dolara.

Urednica je modnog časopisa i podržava umjetnost. S Abramovićem je u vezi od 2006. i imaju zajedno dvoje djece. Rastavila ih je njegova opsjednutost poslom i nogometnim klubom Chelsea, kojeg je 2003. godine kupio za 140 milijuna funti. Razveli su se 2007. u Rusiji, a Abramovič je svojoj bivšoj supruzi platio čak 150 milijuna funti, što je jedna od najskupljih brakorazvodnih parnica ikada. 

Spisateljica i aktivistica bivša je supruga osnivača Amazona

 • Mackenzie Bezos

  Mackenzie Bezos

  Foto: AFP


Mackenzie Bezos aktivistica i spisateljica udana je bila za Jeffa Bezosa, osnivača Amazona, 'teškog' 40 milijardi dolara. Zalaže se za prava istospolnog parova, a napisala je i dvije knjige. Vjenčali su se 1993. i zajedno imaju dvoje djece, a njihov nedavni razvod bio je najskuplji u historiji.

Donirali više od 650 milijuna dolara

 • Susan Lieberman Dell, supruga predsjednika uprave Della

  Susan Lieberman Dell, supruga predsjednika uprave Della

  Foto: Arhiv


Susan Lieberman Dell, supruga predsjednika uprave Della, jednog od najvećih proizvođača kompjutera na svijetu. Predsjednica je organizacije koja djeci širom svijeta slabog imovinskog stanja pomaže u obrazovanju. Par je u braku od 1989., a donirali su zajedno više 650 milijuna dolara u humanitarne svrhe. 

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na