KONTROVERZNA REPERKA

Kardi Bi intimne dijelove prekrila naljepnicama pa objavila provokativan snimak

Zavodljivo se snimala u odrazu ogledala

Kardi Bi:. AGENCIJE

A. V.

5.2.2021

Reperka Kardi Bi (Cardi B) objavila je na svom Instagram profilu snimak gdje je odjeću svela na minimum i zavodljivo se snimala u odrazu ogledala.

Kardi Bi (28) obukla je roze tanga gaćice, a grudi je prekrila naljepnicama. Bila je skoro naga, a na ostatak tela nalijepila je još nekoliko naljepnica i stavila nakit iste boje.

Dok se snimala, njihala je kukovima i istakla bujne obline. Svojih 82 miliona pratilaca na društvenoj mreži ostavila je "bez daha".

Poručili su joj kako je "zapalila" Instagram, ali bilo je i dežurnih kritičara koji su se čudili njenoj modnoj kombinaciji, piše B92.

Kontroverzna reperka često objavljuje provokativne fotografije u odeći koja više otkriva nego što sakriva. A jednom prilikom se prevarila pa slučajno objavila fotografiju na kojoj leži potpuno gola na krevetu. Kada je shvatila šta je uradila, brzo je izbrisala fotografiju pa se izvinila obožavaocima.

Kardi je nedavno došla u centar skandala nakon što je podnijela zahtjev za razvod od supruga Ofseta (29).

Par je već nekoliko puta bio pred raskidom, ali svaki put bi riješili situaciju. Ništa drugačije nije bilo ni sada. Reperka je na kraju povukla zahtjev za razvod.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.