RAZGOVOR

Elma Sinanović za "Avaz": Rijaliti zvijezde se uhvate mikrofona i glume pjevače

Ako ćemo pričati o kompletnoj estradi, mogu samo reći da je u pitanju jedan veliki cirkus, kaže Sinanović, koja najavljuje povratak na scenu novim albumom

Razgovarala: Amina Zukić

Vraća se na velika vrata estrade

Foto: Instagram


Pjevačica Elma Sinanović nakon pauze koja je dugo trajala, napokon se vraća na scenu s novim pjesmama u koje je uloženo mnogo truda i novca, a za „Avaz“ je najavila svoj povratak.

Porazgovarali smo o estradi i njenom sukobu sa Sašom Popovićem o kojem se puno pisalo. Također, otkrila nam je kako se osjeća nakon skoro dvije godine od smrti supruga.

  • Uložen ogroman trud u album

    Uložen ogroman trud u album

    Foto: Instagram


- Napravila sam pauzu koja je trajala skoro deset godina zbog obaveza koje su vezane za porodicu, ali i zbog privatnog posla. Zato moje pjesme nisu „pauzirale“, slušale su se sve vrijeme, svaka moguća žurka vezana za bilo koju televiziju nije mogla proći bez mojih pjesama - rekla je Elma.

Kaže da je spremna za povratak na scenu pa smo je pitali kako joj sada izgleda estrada i šta misli o novim izvođačima.

- Ako mislite na estradnu scenu u smislu pravih i ozbiljnih pjevača, mi se još držimo lijepo i trudimo se da održimo kvalitet - prokomentirala je pjevačica.

Zatim je iznijela mišljenje o “novopečenoj“ estradi.

-Ako ćemo pričati o kompletnoj estradi, mogu samo reći da je u pitanju jedan veliki cirkus. Pojavilo se dosta novih pjevača za koje ne znam da li su rijaliti zvijezde ili uopće čime se bave. Samo da bi održali tu popularnost koju su stekli, uhvate se mikrofona, snime neku „pjesmicu“, miješaju se s ostalim ozbiljnim pjevačima... Meni lično ne smeta, ali smatram da to ne treba da se miješa - dodala je.

Prema našim saznanjima, Sinanović je uložila 400.000 eura u nove pjesme i spotove, a publika očekuje spektakl.

Ogroman trud

 Uložen ogroman trud u nove pjesme, a u pitanju je velika produkcija, otkrila je Elma.

Pitali smo je očekuje li da će se njene pjesme naći u trendingu YouTubea, jer je to današnji način procjene kvaliteta pjesme, na što je rekla da se uopće ne opterećuje time.

Dotakli smo se i teme njenog oporavka nakon smrti supruga, pa je podijelila kako se sada osjeća.

-Od toga čitavog života nema oporavka. Smatram da kad čovjeka nešto zadesi, da to mora prihvati kao nešto neminovno i da krene dalje, pogotovo kad je u pitanju smrt voljene osobe. Imam dijete koje je izgubilo oca, trebam da mislim na nju i da joj budem i majka i otac, da joj pružim sve - kaže Sinanović.

  • Pravda je spora, ali dostižna

    Pravda je spora, ali dostižna

    Foto: Instagram


Tužila Sašu Popovića

Pisalo se dosta o tome da ima loš odnos sa Sašom Popovićem zbog dugovanja novca te smo je pitali da li se išta promijenilo.

- Saša i ja smo na sudu, u lošim smo odnosima. Pravda je spora, ali dostižna - kratko je prokomentirala.

Za kraj je rekla da jedva čeka da prođe cijela situacija s koronom pa da se može posvetiti poslu i da je poželjela publiku i nastupe.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na