ISKRENA

Severina poslije 17 godina o intimnom snimku o kojem je brujao cijeli region: Nisam izlazila iz kuće 6 mjeseci, to je bio šok

Mnogi su me osudili, kaže Severina

Severina: Nikad nisam tražila da moja intima izađe. Instagram

A. Z / Kurir.rs

16.4.2021

Pjevačica Severina Kojić našla se u jeku medijske pažnje 2004. godine kada je u javnost isplivao njen intimni snimak.

Kaže da nikad nije željela da tako nešto izađe u javnost.

- Nikad nisam tražila da moja intima izađe. To je bio veliki šok. Dala sam onda dva intervjua povodom toga, i to je bilo to. Bilo je teško, ali preživjela sam. U rok službe ili, što bi u Splitu rekli, tempi pasati. Ali eto, bila je to zabava, nekima i dan-danas. Pa kad nemaju šta da mi kažu, onda mi spominju taj nesretni snimak s broda - priča Severina za Kurir.rs.


Severina: Imala sam podršku. Instagram

 Prijatelji, ali i majka svojevremeno su joj davali podršku.

- Jedna prijateljica me je tad nazvala i rekla: "Mala, koji su to punjetari (splitski izraz za nedorasle mladiće)? Kad je ona stvar imala veze sa moralom? Ko je to izmislio?" Peki me je tad nazvao da me nasmije i rekao: "Pa ne možeš snimiti sve u jednom kadru. Trebala si da raskadriraš". Arsen Dedić je pak krenuo telefonski razgovor na način: "Kolegice, čujem da vam treba filmska muzika?" Majka je bila najpreciznija, rekla je: "Hajde, kćerko, jednom ćemo se tome smijati". I smijemo se danas - rekla je pjevačica.

Severina: Tada nisam izlazila iz kuće 6 mjeseci. Instagram

Ipak, ovaj događaj joj nije oduvijek bio smiješan.

- Tad nisam šest mjeseci izašla iz kuće. Prvo je bilo žaljenje, a onda osuda da sam to sama dala zbog popularnosti - dodala je.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.