NAKON VIŠE OD 20 GODINA

Brena o prodaji "Granda": Plakali smo, bilo je veselo i emotivno

"Grand" je bio naše dijete koje smo gajili svi zajedno 23 godine, kazala je pjevačica

N. Aj.

29.6.2021

Lepa Brena. Arhiv

Nekadašnji vlasnici "Grand" produkcije, Lepa Brena i Saša Popović, sinoć su upriličili zabavu za svoje zaposlene, povodom prodaje produkcije kuće koja je u njihovom vlasništvu bila više od dvije decenije.

Pod sloganom "Hvala za sve ove godine", Brena i Saša sa prijateljima, porodicom, saradnicima, obilježili su više od 20 godina uspješnog rada u "Grandu".

– "Grand" je bio naše dijete koje smo gajili svi zajedno 23 godine. Stvorili smo ga našom kreativnošću, istrajnim i napornim radom i sa puno ljubavi. Naši zaposleni ljudi su dio tog tima i zaslužili su svojom odanošću i predanim radom da njima posvetimo jedno veče. Oni su sinoć bili naše zvijezde. Pjevali smo zajedno, malo plakali… Bilo je veoma veselo i emotivno. Lajt motiv je bio „Hvala, za sve ove godine“ – rekla je Brena za „Blic“ i dodala:

– Bez obzira na to što smo prodali "Grand" uvijek ćemo biti dio te priče jer nas vežu ljudi, prijateljstva, uspomene. Mi počinjemo neke druge poslove, ali "Grand" ću smatrati našom kućom u kojoj smo uvijek dobrodošli – objasnila je pjevačica.

"Grand" produkcija osnovana je 1998. godine u vlasništvu Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.