NEMA DLAKE NA JEZIKU

Vedrana Rudan o 16 godina mlađem izabraniku: Ja imam pare, on želi pare, može li bolje

Prethodno je književnica objasnila da je odlučila da se od supruga Ljubiše Drageljevića, razvede nakon što su za vrijeme izolacije provodili 24 sata dnevno zajedno i shvatili da imaju različite inte

Vedrana Rudan. Goran Kovacic/PIXSELL

N. Aj.

1.7.2021

Vedrana Rudan (71), hrvatska književnica, novinarka i blogerica posljednjih dana često je u žiži javnosti zbog braka sa 16 godina mlađim izabranikom.

Rudan je napisala o čemu je razmišljala noć prije nedavnog vjenčanja.

- Bolji je brak iz interesa nego brak bez interesa. Ja imam pare i želim da živim, on želi pare. I u meni i u njemu gori želja. Može li bolje? Znam, sve ima rok trajanja. Ja ću rok koji mi je preostao pretvoriti u rokenrol - napisala je Rudan.

Vedrana Rudan sa 16 godina mlađim izabranikom. Društvene mreže

Prethodno je književnica, koja je poznata po tome da "nema dlake na jeziku", objasnila da je odlučila da se od supruga Ljubiše Drageljevića, razvede nakon što su za vrijeme izolacije provodili 24 sata dnevno zajedno i shvatili da imaju različite interese, a bili su 30 godina u braku.

Njen novi izabranik je mlađi od nje 16 godina, a otkrila je da je pun života i da su se zaljubili u trgovini. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a Vedrana je gledala u ljubičastu torbu.

- Vjenčat ćemo se, neka to zaista ostane među nama, u crkvi. Nismo kršteni ni jedno ni drugo, svećenik je rekao, nema veze, platite novo zvono - kazala je Rudan.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.