IZJAVA ZA AVAZ

Mlada glumica Kaja Šišmanović, zvijezda serije "Crno-bijeli svijet": Imala sam privilegiju sarađivati s glumačkim velikanima u regionu

Uživam biti u Sarajevo i uživam kao dio Sarajevo Film Festivala, ovo je prvi put da sam dio jednog ovako "fensi" događaja koji je zaista fora, kazala nam je Šišmanović

Mlada glumica Kaja Šišmanović. S. Šantić

Piše: S. Šantić

16.8.2021

Zvijezda serije "Crno-bijeli svijet" Kaja Šišmanović dio je ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala (SFF), a nominirana je u kategoriji "Zvijezda u usponu".

- Uživam biti u Sarajevo i uživam kao dio Sarajevo Film Festivala, ovo je prvi put da sam dio jednog ovako "fensi" događaja koji je zaista fora - poručila je ona.

Šišmanović je popularnost stekla likom Une u seriji "Crno-bijeli svijet" gdje je imala priliku sarađivati s brojnim velikim glumačkim imena u regionu poput Anice Dobre, Voje Brajovića, Zorana Cvijanovića i drugih.

- Super je bilo raditi sa svim njima. Imala sam privilegiju da nekako i ne osjetim kolika su to imena jer smo svi bili kao jedno, kao velika porodica - kaže Kaja Šišmanović za "Avaz".

Dodala je da joj je uloga Une koristila jer je "kao mlada imala priliku da osjeti kako sve funkcionira.

- Ali i kakva je film ili serija u biti i jedna mašina. Sve je dosta komplicirano i zahtjeva veliku organiziranost - zaključila je Šišmanović.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.