GLUMAC

Sergej Trifunović primjećuje: Kada Bjelogrlić prebije Antonijevića, snimak se pojavi odmah, a kada ubiju...

Kad ubiju Staniku Gligorijević, moramo da kumimo za dva minuta snimka

E. T.

Sergej Trifunović

Foto: Avaz


Sergej Trifunović, srbijanski glumac, na Twitteru se osvrnuo na sukob Dragana Bjelogrlića i Predraga Antonijevića, o kojem, uostalom, bruji cijeli region. 

-  Kad Bjelogrlić izudara Antonijevića, snimak se pojavi odmah. Kad ubiju Staniku Gligorijević, moramo da kumimo za dva minuta snimka koji je vidio samo jedan čovjek, koji još uvijek nije pozvan u istražni zatvor - napisao je Trifunović. 

Dragan Bjelogrlić je danas izašao iz pritvora te je kazao da mu je žao mi je što je nasjeo na grozne provokacije. 

  • Tweet Sergeja Trifunovića

    Tweet Sergeja Trifunovića

    Foto: Printscreen


Podsjetimo, Stanika Gligorijević (52) poginula je 31. januara 2019. godine u lančanom udesu na naplatnoj rampi Doljevac u Srbiji.

- Do stravičnog sudara došlo je kada su se na samoj rampi sudarila tri vozila – „pasat“ kojim je upravljao S. S. (64), „Opel astra“ za čijim volanom se nalazio S. A. (48), a u kojem je bila Stanika i njena sestra M. A, i „škoda superb“ koju je vozio D. S. (35), a u kojoj je bio Zoran Babić - navodi se u policijskom izvještaju koji je objavio Blic.rs.

Osnovni sud u Nišu osudio je 22. aprila na tri godine i 10 mjeseci zatvora vozača državnog preduzeća "Koridori Srbije" Dejana Stanojevića, kao odgovornog za saobraćajnu nesreću kod Doljevca, kada je u januaru 2019. godine poginula jedna žena, a četvero ljudi je povrijeđeno.

NA VRH

Podijeli članak na