MUZIČKO TAKMIČENJE

Šok iz "Zvezda Granda": Arkanova udovica u žiriju umjesto Jelene Karleuše

Ostaju Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David

Arkanova udovica u žiriju umjesto Jelene Karleuše. Arhiv

Piše: N. Aj.

2.9.2021

Nova članica žirija jednog od najpopularnijeg regionalnog takmičenja "Zvezde Granda" bit će Svetlana Ceca Ražnatović, udovica zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

Naime, nova sezona “Zvezda Granda” počinje 18. septembra, a iz produkcije su saopćili ovu vijest.

Također, naglašeno je da će produkcijski žiri i dalje biti u sastavu Saša Popović kao predsjedavajući, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili dok će stručni žiri i u ovoj sezoni biti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David. Jelene Karleuše nema među članovima žirija.

- Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugogodišnjoj saradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za učesnike, a "Grand" produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvijek dobrodošla - saopćili su iz "Zvezda Granda".

Još nije poznato je li Karleuša otkazala saradnju jer je Ceca postala članica žirija ili je prvobitno Karleuša odlučila da istupi iz žirija pa je Arkanova udovica mijenja. Zna se da njih dvije nisu u dobrim odnosima.

Pored ove velike novosti u sastavu stručnog žirija, za gledaoce smo pripremili još noviteta jer će se promijeniti i dobro poznata scenografija i u novu sezonu ulazimo sa vizuelnim identitetom koji odgovara najgledanijem show programu po svim svjetskim standardima - navodi se u saopćenju "Zvezda Granda".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.