NIKAD NIJE KASNO

Žika Jakšić za "Avaz": Imamo poteškoća zbog korone, ali krećemo 19. septembra

Imali smo više od 800 prijava, u takmičenje ulazimo sa 72 kandidata

Žika Jakšić. Arhiva

Piše: L. S. R.

6.9.2021

Žika Jakšić, alfa i omega jedne od najgledanijih muzičkih emisija na ovim prostorima "Nikad nije kasno", privodi posljednje pripreme pred početak sedme sezone.

U razgovoru za portal "Avaza" iz Beograda kaže da je tim okupljen oko ove emisije ustvari radio cijelo ljeto, ali sada su baš zasukali rukave:

- Imali smo više od 800 prijava. U takmičenje ulazimo sa 72 kandidata. Snimanja su u toku, a prvo emitiranje je u nedjelju, 19. septembra - kaže Jakšić.







Žika Jakšić. Arhiva

Mnogo je posla bilo, i sada je sretan da će se uskoro ponovi družiti sa TV gledaocima. Raduje se i što će upoznati nove takmičare.

- Svaka sezona donosi nove ljude, pjevače i svako od njih je na svoj način interesantan. U tom smislu postije noviteti u emisiji. S druge strane, mi nemao spektakl što se tiče promjene pravila takmičenja. Ovo je već sedma sezona. Emisija je sjajno prihvaćena Jedini su noviteti naši novi kandidati - poručuje Jakšić.

Raduje se i susretu s kandidatima iz Bosne i Hercegovine.

- Naravno da imamo kandidata iz BiH. No, imamo malih poteškoća zbog pandemije koronavirusa, jer još se razvalače ograničenja... Ljudi su pomalo uplašeni i to komplikuje cijelu situaciju ...Ti testovi jedni, drugi, treći...Iskren da budem, sve to malo komplikuje situaciju,  ali ne damo se - ističe Jakšić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.