OTKRIVENI DETALJI

Komemoracija Marini Tucaković sutra u Beogradu, organizator sin Milan Radulović Laća

Molimo sve da ponesu zaštitne makse i da se pridržavaju fizičke distance, u skladu sa mjerama, stoji u saopćenju porodice Tucaković-Radulović

Marina Tucaković: Preminula ¸19. septembra. Agencije

L. K. P.

23.11.2021


Komemoracija Marini Tucaković zakazana je za 24. novembar u Skupštini grada Beograda u 14 sati, a glavni organizator je njen sin Milan Radulović Laća. Najpoznatiji muzički tekstopisac u regionu Marina Tucaković preminula je nakon teške bolesti u 67. godini, 19. septembra.

Moderator skupa bit će Dragana Katić, voditeljica i prijatelj porodice, a govornici Jelena Trivan, direktorica "Službenog glasnika", Ana Bekuta, pjevačica, i Milan Laća Radulović, član porodice.



- Skup je otvoren za sve medije uz obaveznu novinarsku legitimaciju, te posebne akreditacije nisu potrebne. Molimo sve da ponesu zaštitne makse i da se pridržavaju fizičke distance, u skladu sa mjerama, stoji u saopćenju porodice Tucaković-Radulović.


Podsjetimo, ranije se Milan obratio javnosti povodom memorijalnog skupa i otkrio da je poslao pozivnice.


-Upravo šaljemo pozivnice svim prijateljima, saradnicima i poštovaocima naše Marine. Bez pozivnice nije moguće prisustvovati skupu i molimo sve za malo strpljenja, kako slučajno ne bi nekoga izostavili - poručio je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.