NESREĆA NA SNIMANJU FILMA

Boldvin ističe: Nisam ja povukao obarač kojim je ubijena Halina Hačins

Direktor fotografije Halina Hačins (Halyna Hutchins) poginula je na licu mjesta, a reditelj Džoel Souza (Joel) je ranjen

E. Ć. / Srna

Boldvin: Rekao da nije imao pojma kako je pravi metak dospio na set

Foto: twitter


Američki glumac Alek Boldvin (Alec Boldwin) je rekao da nije povukao obarač pištolja kojim je ubio direktorku fotografije na snimanju filma "Rust".

Boldvin, koji je držao pištolj za koji je rečeno da je bezbjedan, govorio je u prvom intervjuu o pucnjavi 21. oktobra u Novom Meksiku.

- Obarač nije povučen. Nisam ja povukao obarač - rekao je glumac novinaru televizije "ABC", u intervjuu koji će biti emitovan sutra.

Direktor fotografije Halina Hačins (Halyna Hutchins) poginula je na licu mjesta, a reditelj Džoel Souza (Joel) je ranjen. Boldvin je rekao da je to bila tragična nesreća na setu vestern filma koji je snimao u blizini Santa Fea. Krivična prijava nije podnesena, a istražitelji su napore fokusirali na to kako je bojeva municija našla put do seta. 

Boldvin je rekao da nije imao pojma kako je pravi metak dospio na set. Glumac, najpoznatiji po ulozi egoističnog rukovodioca TV mreže u TV humorističnoj seriji "30 rok", nije se mnogo pojavljivao u javnosti od nesreće na ranču Bonanza Krik u blizini Santa Fea. Dva člana ekipe podnijela su građanske tužbe optužujući Boldvina, producente i druge za nemar i nepoštivanje bezbjednosnih protokola. Producenti su rekli da sprovode svoju internu istragu. 

NA VRH

Podijeli članak na