EMOTIVNA VEČER

Kćerka Majkla Džeksona plakala na premijeri njegovog mjuzikla

Na Brodveju izvedena nova predstava o legendarnom muzičaru

Princ i Paris Džekson. Agencije

L. K. P.

4.2.2022

Paris Džekson (Jackson) je u društvu braće, Princa Džeksona i Bigija Džeksona prisustvovala na novoj Broadway predstavi o svom pokojnom ocu, Majklu Džeksonu (Michael).

Prošetali su crvenim tepihom prije mjuzikla koji je posvećen njihovom pokojnom ocu. Nakon što su zauzeli svoja mjesta u Neil Simon Theatru pridružio im se brat Bigi koji se rijetko pojavljuje u javnosti, a u jednom trenutku emotivna Paris je uhvaćena kako briše suze, piše Page Six.


Djeca Majkla Džeksona. Agencije

Tokom izvedbe pjesme "Jacksona 5" "I'll Be There", Paris se rasplakala na ramenu jednog od braće. Također kasnije je viđena na rubu svog sjedišta tokom vrhunca drugog čina mjuzikla nakon kojeg je ubrzo "pobjegla" iz kazališta prije nego što su se upalila svjetla nakon završetka predstave.

Publika se pridržavala strogih Broadwayjevih pravila o cijepljenju i nošenju maski radi sigurnosti, ali nastao je "problem" jer se niko nije međusobno prepoznao.

Zbog COVID-19 nije održan službeni afterparty za proslavu ali se saznalo su glumci krenuli na svoje manje privatne večere.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.