POSAO PREKO BARE

Nikola Đuričko osvaja Holivud, od "Kengura" do “Stranger Thingsa”

Dobio ulogu i u novoj sezoni serije „Stranger Things“, koja je jedna od najpopularnijih serija u SAD

Nikola Đuričko. Instagram

L. K. P.

21.2.2022

Glumac Nikola Đuričko odselio je 2019. godine u Los Anđeles s namjerom da tamo okuša poslovnu sreću. Početkom 2020. godine, otkriveno je da je Nikola Đuričko dobio ulogu u popularnoj seriji “Stranger Things”, koja je jedna od najgledanijih na Netflixu. Kreatori serije povrdili su da stiže i četvrta sezona koja će biti podijeljena u dva dijela, prvi dio stiže 27. maja, a drugi 1. jula.

Đuričko je dobio ulogu i u novoj sezoni serije „Stranger Things“, koja je jedna od najpopularnijih serija u SAD.

Đuričko je u Srbiji i u regionu imao brojne uloge. Kao dječak postao je zvijezda TV ekrana. Njegova prva velika uloga, koja ga je vinula u zvijezde bila je uloga Kengura u filmu "Kad porastem biću Kengur".


Najava za novu sezonu serije "Stranger Things" uključivala je još nekoliko detalja osim datuma objavljivanja, uključujući i činjenicu da će peta sezona biti posljednja, ali i informaciju da to neće biti posljednja priča iz "Stranger Things "svijeta".

Četvrta sezona uključuje „devet scenarija“ i najveća je i najduža sezona do sada, što je jedan od razloga zašto su je kreatori serije podijelili na dva dela. Ipak, jedna stvar i dalje nije spomenuta, a to je koliko će tačno epizoda biti u svakom dijelu sezone.

"Ima još mnogo uzbudljivih priča o svijetu "Stranger Thingsa", nove misterije, nove avanture, novi neočekivani heroji", rekli su kreatori serije za strane medije.

Krajem prošle godine, Đuričko je objavio fotografiju sa polaroid aparata uslikanog za vrijeme testiranja garderobe, frizure i šminke za njegov lik u pomenutoj seriji.

- Spremite se da upoznate Jurija. On voli loše šale, hladan keš i hrskavi buter od kikirikija, napisao je uz objavu Đuričko.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.