ŽENA NOGOMETNE LEGENDE

Ko je plavuša koja je Franćesku Totiju razbila Ferrari i on više nikad nije otišao od nje

Nedavno je Ilari bila u središtu javnosti nakon strastvenog poljupca sa Mišel Hunciker, bivšom suprugom Erosa Ramacotija

Ilari Blasi. Agencije

L. K. P.

23.2.2022

Plavokosa manekenka Ilari Blasi (Ilary Blasi) koja se za legendarnog nogometaša Rome Franćeska Totija (Francesco Totti) udala 2005. godine, bila je nedavno u središtu javnosti nakon strastvenog poljupca sa Mišel Hunciker (Michelle Hunziker), švicarskom glumicom, modelom i bivšom suprugom Erosa Ramacotija (Ramazzotti).

Blasi je šokirala italijansku javnost poljupcem pred kamerama, a sudeći prema reakciji Hunciker i nju je škokirala svojim potezom.


Nogometna legenda u braku je sa Ilari 17 godina, a u vezi su okruglih 20.

Blasi je poznata po tome da veoma često skreće pažnju javnosti kako svojim postupcima tako i provokativnim izdanjima. Na javnim događajima pojavljuje se u provokativnim haljinama s dubokim izrezom na leđima, toliko dubokim da se može vidjeti da nema donje rublje na sebi.




Seksepilna Ialijanka s Totijem ima troje djece, jednom prilikom nogometna legenda je ispričala anegdotu s početka njihove veze. Naime, na prvom sastanku Ilari mu je razbila vrata skupocjenog Ferrarija.

-Otišli smo do restorana koji je tada bio jedini otvoren. Došao sam po nju Ferrarijem i pred restoranom je snažno otvorila vrata i udarila ih u zid. Mogao sam je ubiti u tom trenutku, ali sam se pretvarao kao da se ništa nije dogodilo, ispričao je.



Uz to, prije nekoliko godina govorio je i o seksu u braku te je izjavama nasmijao sve.

- Uvijek sam za opciju da preuzmem inicijativu u krevetu. Želim seks svaki dan po cijeli dan. Međutim, moja žena se stalno žali na glavobolju. Kada se sve zbroji imamo seks tri puta sedmično. To i nije tako loše, kazao je.

Znala je Ilari ranije svojim kontroverznim izjavama podići prašinu.

- Smatram slobodu biranja seksi. Stvari s Franćeskom funkcioniraju, ali u životu se nikad ne zna. Sve se može promijeniti. Ja želim biti nezavisna i ne biti obješena na muškarca, izjavila je svojevremeno.


Toti je ljubi 20 godina. Agencije


Ilarija, lijepa i briljantna radila je i kao televizijska voditeljica "ali na isprekidan način", kako kaže, dijelom i zato što je u međuvremenu imala troje djece, ali i neprivalče je samo kamere.

Ali uskoro će se opet vratiti na scenu, vodit će Otok slavnih, mjenjat će Alesiju Maruci (Alessia Marcuzzi) u prvom post-Covid izdanju rijalitija u produkciji Banijay Italia.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.