DOK BJESNI RAT

Slavne ličnosti pružaju podršku Ukrajini: Od Aštona Kučera do Mile Jovović

" Moje srce je slomljeno zbog Ukrajine", " Ne mogu ni zamisliti koliko mu je teško", " Ovo je pretužno" bili su samo neki od komentara

Podržali Ukrajinu. PicsArt

Piše: A. Z.

28.2.2022

Nakon što je Rusija napala Ukrajinu niko nije imun, mnoge slavne ličnosti pozivaju na mir.

Glumac Ašton Kučer (Asthon Kutcher) je na svom TikTok profilu objavio potresan videosnimak.

@ashtonkutcherofficial Men aged 18-60 have to stay & fight, this sad video of a father leaving his I STAND WITH UKRAINE .#usatoday#usa#fyp#istandwithukraine#foryoupage ♬ original sound - Ashton Kutcher ☑️

- Muškarci od 18 do 60 godina moraju ostati da se bore, ovaj video je tužan. Otac ostavlja svoju porodicu i ostaje uz Ukrajinu -  napisao je glumac ispod videosnimka. 

" Moje srce je slomljeno zbog Ukrajine", " Ne mogu ni zamisliti koliko mu je teško", " Ovo je pretužno" bili su samo neki od komentara ispod objave.

Ukrajinska pjevačica Natalija Mogilevskaja (Natalia Mogilevskaya) također je podijelila videosnimak stravičnih prizora iz Ukrajine.


@nataliya_mogilevskaya 🇺🇦‼️ #stopwarinukraine ♬ оригинальный звук - Наталья Могилевская

- Neka stane rat - napisala je pjevačica.

Mnogi putem društvenih mreža izražavaju podršku, a među njima su se našle i ruske manekenke kao što su Viktoria Odintikova (Viktoria Odinticova) i Nataša Poli.

Naime,  Viktoria je na svom Instagram profilu objavila fotogfragiju na kojoj piše : "Dajte priliku za mir".


Nataša Poli (Natasha Polyy) također je objavila Instagram stori kao znak podrške.

Objava Nataše Poli. Instagram

"Molimo se mir" - napisala je Nataša.

Mila Jovović (Jovovich), glumica koja je rođena u Ukrajini, još jedna je slavna osoba koja je dala svoju podršku narodu Ukrajine.

- Srce mi je slomljeno i još sam zapanjena dok pokušavam shvatiti što se događa  u mom rodnom gradu u Ukrajini. Moja zemlja i narod su napadnuti. Porodica i prijatelji se kriju. Moji korijeni su i iz Rusije i iz Ukrajine. Rastrgnuta sam na dva dijela dok gledam užas koji se događa, dok se uništava zemlja, odlaze porodice čiji cijeli život leži u spaljenim ostacima oko njih. Sjećam se rata u domovini mog oca, u bivšoj Jugoslaviji i priča moje porodice o traumi i teroru koji su doživjeli. Rat. Uvijek rat. Vode ih koji ne mogu donijeti mir. I uvijek narod plaća krvoprolićem i suzama -  poručila je Mila.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.