LJEPOTICA ISPRED KAMERE

Kćerka bivšeg bh. reprezentativca za "Avaz": Dokazala sam da imam nešto i u glavi

Adela Smajić vodila poznati šou u Švicarskoj

Adela Smajić. Instagram

Piše: A. Hodžić

21.3.2022

Bosanskohercegovačka voditeljica s adresom u Švicarskoj Adela Smajić prije nekoliko sedmica završila je snimanje emisije "Reality shore“ na nacionalnom švicarskom kanalu „3plus“. 

Veća konkurencija

Riječ je o late night šou-programu gdje je naša ljepotica bila domaćin.

- Trajalo je sve ukupno šest sedmica, to je bio "talk show" za emisiju "Reality shore". Vodila sam tu priču i imala goste koji su učestvovali u toj emisiji i mnogo sam uživala.

Inače radim za „Telebasel“ kao producentica i voditeljica, ali to je ipak drugačija emisija, sad u ovoj talk show sam mogla i da obučem lijepe haljine i štikle i imala sam veću mogućnost da pričam s gostima a ne samo da vodim emisiju. Baš sam se osjećala super. Povratne informacije su odlične, mogla sam da dokažem da imam i nešto u glavi, što mnogo ljudi ne misle o voditeljima – rekla nam je Smajić.

Naša ljepotica ističe da su joj dalji planovi vezani za Njemačku u kojoj je već bila angažirana.

 - Iako je tamo veća publika, ali zato i veća konkurencija. Imam već nešto u planu, ali ne smijem još ništa da kažem – istakla je.

Adela Smajić. Instagram

Vremenska prognoza

Inače, Adela je angažirana bila kao voditeljica vremenske prognoze, a najveću popularnost je stekla kada se pojavila u glavnoj ulozi poznatog TV šoua “Bachelorette”, koji se emitirao na "Telebaselu". U tom šou-programu 22 muškarca borila su se za Adelinu pažnju, a njen zadatak bio je da odabere jednog.

Kćerka bivšeg reprezentativca i trenera Bosne i Hercegovine Admira Smajića poznata je u Švicarskoj i Njemačkoj kao voditeljica brojnih televizijskih formata.

Prošle godine se Adela okušala u njemačkom VIP Velikom Bratu poznatom svjetskom formatu zahvaljujući kojem je osvojila i tamošnje tržište.

Ljeto u Teočaku

Uskoro dolazi u Bosnu i Hercegovinu.

- Obećala sam svom rođaku u Teočaku da ću ovog ljeta doći u Bosnu i Hercegovinu, nisam ga vidjela „ sto godina“. Volim Bosnu, a i nedostaje mi moja zemlja. Tu našu dušu i taj humor ne možeš naći nigdje na svijetu, hoću da popunim srce smijehom - kaže Adela.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.