IZAZVALA RAZNE REAKCIJE

Madonina kćerka u provokativnom izdanju: Svaki put kad izađe u javnost, izgleda kao žena lakog morala

"Bilo bi ukusnije gola da je došla", "Ovo je vulgarnije od najvulgarnijeg", samo su neki od komentara

Lurdes Leon. Instagram

A. Z.

23.3.2022

Kim Kardašijan (Kim Kardashian) otvorila je novu prodavnicu kupaćih kostima svog brenda SKIMS u Majamiju i tim povodom okupila veliki broj slavnih, među kojima se našla Lurdes Leon (Lourdes), Madonina (Madonna) kćerka.

Pored mame koja je poznata, Ludres je javnost zapamtila po ekscentričnom stilu odijevanja, kao i prirodnoj ljepoti koju njeguje.

Na zabavu koju je napravila Kim Kardašijan, Ludres je došla u svom stilu - odjevena po svojoj mjeri. Međutim, njen stil se rijetko kome sviđa, zbog čega je često na meti kritika.


Kim Kardašijan i Lurdes Leon. Instagram

Bez obzira što se već neko vrijeme bavi modelingom i sarađuje s najcjenjenijim modnim kućama, Lurdes je za ovu priliku odabrala vrlo provokativan stajling - plitku ljubičastu mini - suknju s metalik odsjajem koja se pertla sa strane i kratak roze korset bez bretela, koji otkriva stomak.

To je kombinirala sa svjetlucavim roze papučama na petu, šminka joj je bila u crvenim tonovima.

Nije ni čudo što je ovakvim pojavljivanjem izazvala burne reakcije širom društvenih mreža.

"Sve izgledaju kao da su iz cirkusa", "Sva vrata u životu su joj bila otvorena, a ona bira da izgleda i ponaša se ovako", "Lurdes izgleda kao da ima 50 godina", "Svaki put kad izađe u javnost, izgleda kao žena lakog morala", "Izgleda apsolutno smiješno", "Bilo bi ukusnije gola da je došla", "Ovo je vulgarnije od najvulgarnijeg", samo su neki od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.