BORBA PROTIV BOLESTI

Kanjeov tim traži ustanovu za repera, želi da postane bolji otac

Poznato je da se Vest već godinama bori s bipolarnim poremećajem

Kanje Vest. Arhiv

A. Z.

10.4.2022

Reper Kanje Vest (Kanye West) je u potrazi za terapijom i ustanovom koja bi mu pomogla da postane bolji čovjek i bolji otac. Prema riječima izvora koji su govorili za "Daily mail" reper ima cijeli tim koji radi na tome da mu nađe odgovarajuću terapiju na odgovarajućem mjestu.

Kanje traži luksuzna mjesta, a zasad su u obzir došle ustanove u Arizoni, u Americi, te na Tajlandu i Baliju. Inače, poznato je da se Vest već godinama bori s bipolarnim poremećajem, koji je jako teško držati pod kontrolom bez uzimanja odgovarajućih lijekova.

Nakon što ih navodno neko vrijeme nije pio, reper je opet počeo da uzima terapiju, a boravak u ustanovi koja se bavi bihevioralnom terapijom korak je dalje u borbi protiv bolesti.


Kanje Vest. Arhiv

Iza Kanjea je težak period koji nije bio izazovan samo za njega nego i za sve koji su mu bili u blizini.

Sredinom februara ove godine raskinuo je sa Džulijom Foks (Julia Fox), da bi odmah počeo da se udvara bovšoj ženi Kim Kardašijan (Kim Kardashian). Na društvenim mrežama maltretirao je Kim i njenog dečka Pita Dejvidsona (Pete Davidson).

Instagram ga je blokirao zbog vrijeđanja, zabranjen mu je nastup na dodjeli Gremi nagrada, a otkazao je i nastup na festivalu "Coachella" zbog svađe s pjevačicom Bili Ajliš (Billie Eilish).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.