NOVI SLUČAJ

Policija podnijela prijavu protiv Severine: Vrijeđala socijalnu radnicu?

Nju ne zanima što se ima za reći, nego nastavlja: J**** vam majku svima, navodi socijalna radnica navodne Severinine riječi

Severina. Instagram

L. S. R.

14.4.2022

Centar za socijalnu skrb, podružnica Maksimir, prije dva mjeseca podnio je prijavu za remećenje javnog reda i mira protiv Severine Vučković (49) Policijskoj upravi zagrebačkoj zbog vrijeđanja i omalovažavanja službene osobe, prenosi 24sata.hr.

Naime, pevačica je telefonom pozvala Centar za socijalnu skrb, a nije birala riječi koje je uputila socijalnoj radnici, pa ju je tako navodno pitala "sa kojim pravom šalje drugog socijalnog radnika na njenu adresu da obiđe majku".

Socijalna radnica navela je da joj je pokušala objasniti da Centar mora postupiti kod svake prijave sa sumnjom u nasilje koja im je dostavljena od člana njene porodice.


- Međutim, nju ne zanima što se ima za reći, nego nastavlja: J**** vam majku svima, ovo je zaje***, zaje*** me već devet godina i sad je dosta - navodi socijalna radnica navodne Severinine riječi.

Severina je nakon toga nastavila vrijeđati i ostale zaposlene, pa je socijalna radnica morala da je prijavi zbog načina komunikacije.

- Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u članku 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na štetu zaposlenice Centra za socijalnu skrb Zagreb te će optužni prijedlog biti podnijet Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu redovnim putem - piše u policijskom obaveštenju, prenosi 24sata.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.