POZITIVNE MISLI

Supruga Brusa Vilisa oduševljena podrškom fanova: Ništa još nije izgubljeno

Hvala vam na tome i što neprestano šaljete svoju ljubav, molitve i savjete te vlastito iskustvo s tom bolesti, poručila je Ema

Ema i Brus Vilis. Instagram

L. K. P.

26.4.2022

Brus Vilis (Bruce Willis) prije nekoliko sedmica objavio je da se povlači iz Holivuda jer boluje od afazije, neurokognitivnog poremećaja zbog kojeg više nije u mogućnosti glumiti. Sve to bio je velik šok za njegovu porodicu, a ovih dana dobivaju nevjerovatnu podršku fanova.


Posljednjih sedmica golema količina podrške, darova i savjeta dolazi porodici Vilis, a bez obzira na ono što proživljavaju, Ema Heming Vilis (Emma Willis) i ostali članovi te porodice sjajno se drže.

Jedan od fanova naslikao mu je stripovsko izdanje postera, na kojem se vidi Vilis kako u jednoj ruci drži boksersku rukavicu, u drugoj šoljicu kafe s natpisom "najbolji tata na svijetu", a u naručju maleno dijete. Ovim darom, koji je sve ganuo, Ema se pohvalila putem društvenih mreža te poručila da će ga sigurno uokviriti i objesiti na zid.

- Empatija, suosjećanje i razumijevanje nešto su što nas okružuje u posljednje vrijeme. Hvala vam na tome i što neprestano šaljete svoju ljubav, molitve i savjete te vlastito iskustvo s tom bolesti. Ništa još nije izgubljeno, poručila je Ema, koja je u braku s Brusom od 2009. godine, u kojem su dobili dvije kćerke.

Kako je objavio "People", Ema svim snagama pokušava održati porodicu te je potražila mišljenje stručnjaka koji bi mogli pomoći legendarnom glumcu, najpoznatijem po ulogama u akcijskim filmovima. Angažirala je zdravstvenu pomoć koja se brine o njemu kod kuće, ali i sama čini sve kako bi mu olakšala život, rekao je izvor, dodajući da je dijagnoza šokirala.

Bez obzira na prvobitni šok, Vilisova supruga se pribrala te je sada puna optimizma, a najviše zbog njihovih kćerki.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.