PLIJENI PAŽNJU

Konstrakta na ceremoniji otvaranja Evrovizije oduševila stajlingom

Pojavila u bijelom kostimu i bijelim šeširom na glavi, a prateći tim je bio u crnim kostimima

Ana Đurić Konstrakta. Agencije

A. Z.

9.5.2022

Ana Đurić poznatija kao Konstrakta, predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji pojavila se na tirkiznom tepihu, odnosno na zvaničnoj ceremoniji otvaranja Evrovizije i izazavala opšte oduševljenje prisutnih.

Konstraktin dolazak izazvao je najveću pažnju svih prisutnih medija.

Veliki broj takmičara predstavio se novinarima i okupljenim ljubiteljima "Eurosonga" u ekstravagantnim stajlinzima, a predstavnica Srbije je odlučila da ne mijenja provjerene stvari.

Ana Đurić Konstrakta se na tirkiznom tepihu pojavila u bijelom kostimu i bijelim šeširom na glavi, a prateći tim je bio u crnim kostimima, slično stajlingu koji naši predstavnici imaju na evrovizijskoj sceni.


Kako je kročila na tirkizni tepih tako su se začule ovacije.

Iako je tokom njenog defilea počela i kiša, Konstrakta je strpljivo stajala i pozirala fotoreporterima i davala izjave medijima.

Podsjetimo, svih 40 takmičara i njihove delegacije, zvaničnici EBU i RAI biće dočekani na tirkiznom tepihu, na ceremoniji otvaranja ovogodišnjeg izdanja Evrovizije u Torinu, Italiji.

Takmičenje za Pjesmu Evrovizije 2022. održava se 10., 12. i 14. maja u PalaOlimpiko u Torinu, Italija. Događaj će koorganizovati italijanska nacionalna televizija RAI u saradnji sa EBU, prenosi

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.