FOTOŠOP

Nove fotografije Kim Kardašijan u bikiniju izazvale bijes

Pojavila se na novoj naslovnoj strani magazina Sports Ilustrejted

Kim Kardašijan. Arhiv

A. H.

19.5.2022

Kim Kardašijan (Kardashian) je na novoj naslovnoj strani magazina "Sports Ilustrated", koji je tiha patnja za mnoge poznate žene.

Njene fotografije u bikiniju izazvale su dosta komentara, a rijaliti zvijezda se ponovo našla na meti zbog pretjeranog Fotošopa, što su prokomentarisali i grafički dizajneri.

Kim Kardašijan. Instagram

Nije tajna da najpoznatija članica rijaliti porodice Kim Kardašijan već godinama uveliko koristi Fotošop i uređuje sve svoje fotografije prije objavljivanja na društvenim mrežama. Uređivanje vašeg tena, linija, visine, šminke, mali su trikovi iza savršene fotografije na Instagramu.

Međutim, kada se tako nešto ugleda na naslovnici magazina Sports Illustrated, mnogi reaguju negativno. S naslovnice planetarno popularnog časopisa ovoga mjeseca smeši se upravo Kim, a snimanje je održano u Dominikanskoj Republici.


- Iz profesionalnog kuta gledanja, na prvoj se vidi da je ova fotografija uređena u Fotošopu - govori za The Post Gabriela Ksapo, pa dodaje:

- Ako zanemarimo činjenicu da je Sports Illustrated, podsjetimo se da je Kim Kardašijan. Dobro znamo da je u ovoj fazi njene karijere gotovo sve što je predstavljeno u medijima dotjerano i fotošopirano.Ksapo je ustanovila da je na naslovnici najviše uređeno lice, što do sada nije bio slučaj jer se Kim pretežno koncentrisala na uređivanje svog tijela.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.