OTVORIO SE

Bobi Braun progovorio o traumatičnoj tajni koju je krio 40 godina

Prisjetio se kako su mu pripadnici policije izudaraili i uhapsili majku pošto se bila umiješala u hapšenje jednog komšije

Bobi Braun. Arhiva

A. Z.

20.5.2022

Bobi Braun (Bobby Brown) je riješio da ipak podijeli sa javnošću izvijesne detalje iz života, o kojima je vjerovao da će zauvijek šutiti, a koji su traumatični.

Za "Biography: Bobby Brown" mu je najprije trebalo mnogo snage, a sada, pred premijeru istog zakazanu za 30. maj, sjeo je pred kamere "People-a" pa porazgovarao o svemu, ističući kako vjeruje da bi "danas i zasigurno bio drugi čovjek da ga sveštenik nije maltretirao kao malog".

Osim toga, dotakao se i svoje borbe s narkoticima, porodične tragedije, te "traumatične tajne koju je skrivao i više od 40 godina". Njegovu ispovijest u cjelosti će pomenuti mediji objaviti idućeg petka.


Bobi Braun. Arhiva

Braun je odrastao u opasnom dijelu Bostona. U razgovoru s pomenutim medijima, prisjetio se kako su mu pripadnici policije izudaraili i uhapsili majku pošto se bila umiješala u hapšenje jednog komšije. Tada, prema njegovim tvrdnjama, "otišlo" mu je djetinjstvo i to ga je veoma zaboljelo.

 - Socijalna služba me je preuzela na izvijesno vrijeme tada. Trebalo je da boravim s velikim vjernicima, ali nije bilo baš tako. To nije bilo lijepo mjesto za dijete. Sveštenik me je maltretirao, pokušao je da me dodirne, siluje. A ja sam bio veoma, veoma mlad dječak. Nisam znao šta je to, niti da postoje ikakve granice. Sve što sam znao bilo je da mi se to ne dopada. I nikad to nisam zaboravio - otvorio je dušu on, napominjući da ga je to i kasnije u životu mučilo.

Braun kaže da je to uticalo na njegove odluke.

 - I to je na neki način uticalo na moje odluke, kad su u moj život došli narkotici. Droga, alkohol, sve to -  dodao je Bobi, koji je uspio da porocima kaže "ne" prije dvije decenije.

Iako je isprva to odbijao, shvatio je da mu pričanje o tome u stvari pomaže.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.