NAKON ŠTO JE DOBIO NA SUDU

Prodao stan u rekordnom roku: Ovdje je Džoni Dep živio sa Amber Herd

U luksuznom penthau su proveli većinu vremena tokom svojih 15 mjeseci bračnog života

H. J. I.

12.6.2022

Luksuzni penthaus u kojem su živjeli Dep i Herd - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Danima smo pratili napetu sudsku situaciju između slavnog glumca Džonija Depa (Johnny Depp) i njegove bivše supruge Amber Herd (Heard), koja je okončana presudom u korist Depa, odnosno porota je rekla da ga je Amber oklevetala.

Podsjećamo, Dep je pokrenuo postupak protiv bivše supruge koju je tužio za klevetu zbog optužbi za porodično zlostavljanje i ona sada treba da plati 10,4 miliona dolara odštete. Sada kada je ta priča, barem na neko vrijeme, po strani - vrijeme je da se "pozabavimo" nekim drugim temama vezanim za glumca.


Luksuzni penthaus prodat za skoro 2 miliona dolara

Ne, nije u pitanju njegov najnoviji film niti bilo šta vezano za karijeru i ljubavni život, već je u centru zbivanja - nekretnina. I to kakva! Doduše, ni ovaj put ne možemo da izbjegnemo vezu Depa i Herdove.

Naime, nedavno je prodat luksuzni pentahus u kojem su nekadašnji supružnici živjeli. U njemu su Dep i Amber proveli većinu vremena, tokom svojih 15 mjeseci bračnog života, a nekretnina je "otišla" za 1,76 miliona dolara.

Džoni je prethodno kupio 5 penthaus jedinica u art deko zgradi u centru Los Anđelesa. Nakon razvoda, prodao ih je za ukupno 12,78 miliona dolara. Ova konkretna jedinica je bila iznajmljena za 5.500 dolara mjesečno, otkako se Džoni iselio.


"Kalifornijski biser"

Odmah nakon okončanja suđenja, stan se ponovo našao na listi i prodat je za nekoliko dana.

Prema oglasu, ovaj kalifornijski "biser" je u potkrovlju, ima jednu spavaću sobu i dva kupatila, što djeluje prilično skromno u odnosu na nekretnine ostalih holivudskih zvijezda.

Zgrada u kojoj se nalazi okružena je otmjenim restoranima i vrhunskim dizajnerskim prodavnicama. Godine 2006., taj kultni objekat je pretvoren u kondominijume sa nizom pogodnosti kao što su bazen sa slanom vodom na krovu, SPA centar, fitnes studio, terasa za sunčanje, zen bašta i usluga konsijerža, dostupna 24/7.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.