SVE ŠTO TI TREBA JE LJUBAV

Evo kako je slavna pjevačica opisala svoju noć iz snova: Pogled na vjenčanje Džej Lo i Bena Afleka

Jedva smo do ponoći stigli do male bijele kapelice za vjenčanje

Ben Aflek i Dženifer Lopez. Valerie Macon/AFP/Getty Images/TNS

N. Aj.

18.7.2022

Glumica i pjevačica Dženifer Lopez (Jennifer) i njen izabranik Ben Aflek (Affleck) zakleli su se na vječnu ljubav vjenčajući se, ni manje ni više, u Las Vegasu, bez ikakve pompe.

Lopez je  preko svoje platforme "On The JLo" obavijestila fanove o vjenčanju i ispričala sve o njenoj i Aflekovoj ponoćnoj ceremoniji u maloj bijeloj vjenčanoj kapeli u Las Vegasu. Nedjeljno izdanje njenog ličnog biltena za fanove uključivalo je slike sa vjenčanja i iskrenu priču o njenom putovanju do oltara, koji je potpisala "gospođa Dženifer Lin Aflek".

Na ekskluzivnim slikama i video snimcima, Lopez nosi dvije različite haljine, od kojih jednu opisuje kao "haljinu iz starog filma". Tradicionalna bijela haljina bez rukava ima visok dekoltea, uklopljen struk i elegantan dijamantski uzorak. Čini se da se i glumica "Marry Me" tokom noći presvukla u haljinu bez naramenica sa dugim čipkastim rukavima, u kojoj je napravila i selfi s mladoženjom.

U drugom snimku, reditelj "Arga" prikazuje svoju ličnu "svlačionicu za vjenčanje", muško kupatilo obloženo ružičastim pločicama. Nosi bijeli smoking sako sa crnim pantalonama, bijelu košulju i crnu leptir mašnu.

- Uspjeli smo. Ljubav je prelijepa. Ljubav je ljubazna. I ispostavilo se da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina strpljenja - započela je objavu Džej Lo i nastavila:

- Upravo ono što smo htjeli. Sinoć smo odletjeli u Vegas, stajali u redu za dozvolu sa još četiri para, i svi su putovali na isto putovanje do svjetske prijestonice vjenčanja. Iza nas dvojica muškaraca su se držala za ruke i držala jedan drugog. Ispred nas, mladi par koji je prošao tri sata vožnje od Viktorvila na drugi rođendan svoje kćerke - svi mi želimo isto - da nas svijet prepozna kao partnere i da objavimo svoju ljubav svijetu kroz drevni i gotovo univerzalni simbol braka.

Dženifer Lopez obavijestila fanove. On The JLo

Jedva smo do ponoći stigli do male bijele kapelice za vjenčanje. Ljubazno su ostali otvoreni nekoliko minuta duže, pustili su nas da se slikamo u ružičastom Cadillac kabrioletu, koji je očito nekada koristio i sam kralj (ali ako smo htjeli da se i sam Elvis prikaže, to je koštalo dodatno i on je bio u krevetu) - napisala je Dženifer.

Paru su se u kapeli pridružili Lopezova majka i njeni 14-godišnji blizanci Eme (Emme) i Maks Munji9z (Max Muniz). Bilten sadrži sliku na kojoj Eme pozira u ružičastom Cadillaku.

Selfi sa vjenčanja. On The JLo

- S najboljim svjedocima koje ste ikada mogli zamisliti, haljinom iz starog filma i sakoom iz Benovog ormara, čitali smo vlastite zavjete u maloj kapelici i jedni drugima darivali prstenje koje ćemo nositi do kraja života. Na kraju je to bilo najbolje moguće vjenčanje koje smo mogli zamisliti. Ono o kakvom smo davno sanjali i ostvarili (u očima države, Las Vegasa, ružičastog kabrioleta i jedno drugo) konačno.

Bili su u pravu kada su rekli, "sve što ti treba je ljubav". Tako smo zahvalni što imamo toga u izobilju, novu divnu porodicu od petoro divne djece i život kojem nikada nismo imali više razloga da se radujemo. Držite se dovoljno dugo i možda ćete pronaći najbolji trenutak svog života u vožnji kroz Las Vegas u 00.30 sati u tunelu ljubavi, sa svojom djecom i onim jednim s kojim ćete provesti svoje zauvijek. Ljubav je sjajna stvar, možda i najbolja stvar - i vrijedi je čekati - zaključila je objavu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.