UŽIVAJU ZAJEDNO

Dženifer Aflek potvrdila brak sa Benom i objavila prve fotke sa vjenčanja: Uspjeli smo

Ispostavilo se da je ljubav strpljiva

Dženifer Lopez i Ben Aflek. Arhiva

A. Z.

19.7.2022

Sada je i zvanično – Dženifer Lopez je potvrdila brak sa Benom Aflekom (Affleck) u izdanju svog biltena “On The JLo”.

- Uspjeli smo. Ljubav je lijepa. I ispostavilo se da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina strpljenja - navela je glumica na početku objave i potom saopštila da je tajna ceremonija u Las Vegasu bila tačno ono što su željeli.

- Sinoć smo odletjeli u Vegas, stajali u redu za dozvolu sa još četiri para, i svi su putovali na isto putovanje u sjvetsku prijestonicu vjenčanja. Iza nas su se dva muškarca držala za ruke. Pred nama je bio mladi par koji je na drugi rođendan svoje kćerke prošao tri sata vožnje od Viktorvila. Svi mi želimo isto, da nas svijet prepozna kao partnere i da svijetu izjavimo svoju ljubav kroz drevni i skoro univerzalni simbol braka - dodala je Dženifer, koja će se sada prezivati Aflek.

Na Twitteru su osvanule i prve fotografije sa vjenčanja.

Dženifer je dodala da je nosila “haljinu iz starog filma” dok su razmjenjivali zavjete u maloj kapeli i darivali prstenje koje će nositi do kraja života.

Podsjetimo, par se upoznao 2001. godine na snimanju filma “Gigli”, dok je Lopez još bila udata za svog drugog muža Krisa Džada. Nakon njihovog razdvajanja u junu 2002, ljubav je rođena, a Aflek je prvobitno zaprosio te godine. Nažalost, uskoro su raskinuli.

Nakon propalih brakova obje zvijezde, par se ponovo ujedinio 2021.

 - Ali, na kraju je to bilo najbolje moguće vjenčanje koje smo mogli da zamislimo. Bili su u pravu kada su rekli – sve što ti treba je ljubav. S ljubavlju, gospođa Dženifer Lin Aflek - zaključila je Dženifer.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.