GRAD LJUBAVI

Kao zaljubljeni tinejdžeri: Dženifer Lopez i Ben Aflek razmjenjivali nježnosti na klupi

Romantična šetnja pariškim parkom dogodila se jutro nakon što su sletjeli u glavni grad Francuske i večerali u Le Matignonu

Ben Aflek i Dženifer Lopez. Agencije

H. J. I.

23.7.2022

Jedan od najpopularnijih Holivudskih parova Dženifer Lopez (Jennifer) i Ben Aflek (Affleck) uživaju u gradu ljubavi nakon iznenadnog vjenčanja, a paparaci su ih snimili tokom romantične šetnje i strastvenog poljupca u Parizu. 

Romantična šetnja pariškim parkom dogodila se jutro nakon što su sletjeli u glavni grad Francuske i večerali u Le Matignonu.

Mladenci su viđeni kako razmjenjuju nježnosti u ranim jutarnjim satima, a proveli su i više od dva sata na klupi u parku mazeći se i ljubeći. 


Ben Aflek i Dženifer Lopez. Agencije

- Bili su poput dvoje tinejdžera na klupi u parku, puni ljubavi, vrlo pažljivi. U to doba jutra nije bilo puno ljudi te ih niko nije ometao. Bili su tu samo oni - kaže jedan očevidac.

Dženifer Lopez i Ben Aflek nakon vjenčanja otputovali su na medeni mjesec u Pariz, a u najromantičnijem gradu već su nekoliko dana.

Par se vjenčao na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu tokom vikenda. Lopez i Afflack obnovili su svoju vezu početkom 2021. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.