ZBOG NASTUPA U LESKOVCU

Opet se oglasila Karleuša: Sve dok Srbin na Srbina udara, živjet ćemo loše

Pošto neće skupiti mnogo jer mene narod voli, a i kriza je, ja se nudim da im novčano pomognem da odu u banju "Go*na" i tamo se banjaju u toplim go*nima, napisala je Karleuša na Instagram storiju

Piše: N. Aj.

24.7.2022

Jelena Karleuša. Instagram

Jelena Karleuša opet se oglasila na Instagramu oko nastupa u Leskovcu i otvaranju "Roštiljijade". Mnogi pjevačici zamjeraju što će nastupiti na takvom događaju jer se deklarirala kao vegetarijanka.

Ona je za svoj nastup tražila 20.000 eura, a onda su građani Leskovca pokrenuli inicijativu da skupe više novca i daju joj, samo da ne pjeva.

Ona je poslala jasnu poruku preko Instagrama.


Stori Jelene Karleuše. Printscreen

- Pozdrav za ove koji skupljaju nekakve parice da ja ne pjevam u Leskovcu. Pošto neće skupiti mnogo jer mene narod voli, a i kriza je, ja se nudim da im novčano pomognem da odu u banju "Go*na" i tamo se banjaju u toplim go*nima - napisala je Karleuša na Instagram storiju i dodala:

- Dobro je, čujem, za liječenje ološa koji udaraju na dobre ljude! A kada se izliječe, objasnit ću im da sam u životu u humanitarne svrhe za pomoć i ljudima i životinjama dala onoliko koliko oni nisu ni u filmovima vidjeli. Sve dok Srbin na Srbina udara, živjet ćemo loše.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.