12. AVGUSTA U SARAJEVU

Počelo odbrojavanje do festivala "Born in Ghetto": Evo gdje možete kupiti karte za muzičko-scenski spektakl

Domaćini festivala, najpopularniji dvojac Jala Brat i Buba Corelli, ugostit će najtraženije i najslušanije izvođače domaće i regionalne muzičke scene kao što su Raf Camora, Coby, Inas, Devito, Elena Kitić, Antoniette, Goga Sekulić, Pirelli, Klijent

N. Aj.

28.7.2022

Muzički spektakl "Born In Ghetto" okupit će najveće pop, trap i hip-hop zvijezde. Promo

Epicentar ljetnih dešavanja, prijestolnica filma, muzike i zabave, grad Sarajevo, i ove godine biti će najveći plesni podij ljetnog muzičkog spektakla “Born In Ghetto”, koji će se održati 12. avgusta u Zetri, dok je početak najavljen u 21 sat.

Domaćini festivala, najpopularniji dvojac Jala Brat i Buba Corelli, ugostit će najtraženije i najslušanije izvođače domaće i regionalne muzičke scene kao što su Raf Camora, Coby, Inas, Devito, Elena Kitić, Antoniette, Goga Sekulić, Pirelli, Klijent kao i druge specijalne goste iznenađenja.

Pod organizatorskom palicom Turističke zajednice Kantona Sarajevo, Visit Sarajevo, festival će biti idealno mjesto za vrhunsku zabavu i provod mnogobrojnih ljubitelja popularne muzike, ali i svih onih koji uživaju u druženju, plesu i vrhunskoj zabavi.

Cilj je posjetiocima Sarajeva omogućiti jedinstveni doživljaj i neviđeni muzički spektakl.

Festival "Born in Ghetto", nakon pauze zbog pandemije koronavirusa, ove godine biti će održan u dvorani Zetra, sa vrhunskom produkcijom i organizacijom, a posjetioce očekuju najveće pop, trap i hip-hop zvijezde, kao i atraktivan program.

Ne propustite najveću žurku na Balkanu, KUPI KARTU i doživi spektakl o kojem će se pričati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.