PRIDOBIO SIMPATIJE

Neno Murić oduševio publiku na prepunom Trgu u Zenici

Grad Zenica i ja se već duže vrijeme družimo kroz razne nastupe, kazao je Murić

Piše: A. O.

4.8.2022

Veliki broj gostiju na koncertu - Avaz
Publika očarana - Avaz
Neno Murić - Avaz
Sjajna zabava - Avaz
Neno Murić tokom koncerta - Avaz

Veliku feštu i sjajnu zabavu za nekoliko hiljada okupljenih posjetilaca na Trgu Alije Izetbegovića priredio je sinoć odlični Neno Murić.

Jedinstveni Murić pažljivo biranim repertoarom nastoji svojim nastupima rasplesati svoju publiku, a horski su se pjevale kako njegove autorske, tako i druge popularne pjesme zbog čega Murić vrlo brzo na svojim nastupima pridobije simpatije publike.


Rado viđen gost

Murić se na Zenica summer fest vratio po drugi put, a u posljednje vrijeme vrlo je čest i rado viđen gost u Zenici. Sinoćnju, šestu festivalsku noć je učinio magičnom i nezaboravnom.

- Grad Zenica i ja se već duže vrijeme družimo kroz razne nastupe, ali večeras je bila posebna noć. Publika je napravila odličnu atmosferu, te smo uz balade ali i brže ritmove uspjeli vjerujem sve zabaviti i rasplesati - kazao je Murić nakon nastupa.

Danas, sedmi dan Zenica summer festa donosi još jedan interesantan muzički program, orginalno Zenički. 


Domaći bendovi

Slijedi Zenica active session, uz nastupe domaćih bendova Bruhuuhu, Pandemic stereo (DJ&drums) i Trojica, te će svi željni drugačijih ritmova od svakodnevnih koje slušamo znati uživjeti u program koji donosi ova lokalna ekipa.

Podsjećamo, Zenica summer fest tehnički realizuje RTV Zenica uz pokroviteljstvo Grada Zenice i gradonačelnika Fuada Kasumovića, te prijatelje Festivala.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.