LJUBAVNA PRIČA KOJA TRAJE

Novi detalji iz života predsjednika Francuske: U razred išao s kćerkom svoje supruge, bili nerazdvojni

Imam luđaka u razredu koji zna apsolutno sve o apsolutno svemu, riječi su kojima je Lorens svojoj majci Brižit opisala tamnokosog mladića željnog znanja

Emanuel i Brižiti i dalje zajedno. Agencije

Z. K.

5.9.2022

Svakim početkom nove školske godine prošlosti se sigurno prisjete francuski predsjednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) i njegova supruga Brižit (Brigitte), jer upravo školi u francuskom Amiensu mogu zahvaliti na svojoj ljubavnoj priči.

Profesorica Brižit Tifani (Tiphaine), udana žena i majka troje djece, u školi je upoznala učenika Emanuela Makrona u kojeg se zaljubila i zbog kojeg je napustila muža. No ono što je zasigurno zanimljivo javnosti podatak je da je Makron u školi Lycee de la Providence prvo upoznao njenu kćer Lorens (Laurence), a tek potom nju.

Ono što se može zaključiti po pričama iz tih dana to je da je Lorens odmah uočila i zapamtila Makrona. Naime, kako pišu u knjizi "Les Macron" iz 2017. godine, rekla je:



Lorens s majkom i prvom damom Francuske. Agencije

- Imam luđaka u razredu koji zna apsolutno sve o apsolutno svemu - riječi su kojima je Lorens svojoj majci Brižit opisala tamnokosog mladića željnog znanja.

Iako su se njih dvoje zbližili do te mjere da se šuškalo da su ljubavni par, od toga nije bilo ništa. Makron se priključio grupi mladih glumaca amatera koje je vodila njena majka, a Brižit je nekoliko godina kasnije postala njegova supruga.

Emanuel i Brižiti prije vjenčanja morali su s bližnjima riješiti sve nesuglasice oko svog odnosa, ali i pridobiti povjerenje njenih kćerki jer su bile protiv njihove veze. No pokazalo se da je, unatoč svim problemima, njihova ljubav ona prava, pa im i razlika od 24 godine nije bila problem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.