NEŽELJENA POPULARNOST

Karleuša: Djeca me krive za sve, ništa od ovoga ne žele

Atina je ugasila svoj Instagram profil gdje je imala desetine hiljada pratilaca, kaže Jelena Karleuša

Razvod Jelene Karleuše bila je nezaobilazna tema. Instagram

A. Č.

1.11.2022

Na nedavno održanoj modnoj reviji Jelena Karleuša oduševila je sve prisutne svojim manekenskim umijećem. Iako tvrdi da se po prvi put oprobala u ulozi modela, mnogi su se složili da je diva obavila zadatak poput pravog profesionalca.

Kako njena starija kćerka Atina želi da postane foto model, a prije nekoliko dana imala je i svoju prvu zvaničnu reviju, medije je zanimalo šta je mami rekla nakon što je Jelena prošetala pistom.

- Atina želi da bude manekenka i moj savjet svim roditeljima je da ne lome djeci krila. Da ih puste da izaberu profesiju i samo da im budu vjetar u leđa, kao što je meni moja majka. Jako su specifične djevojčice. Atina mi je prije neki dan rekla da sam ja kriva što nju i Niku prepoznaju i da one to ne žele - rekla je pjevačica, pa dodala:

- Eto ja sam sad kriva za sve, ali mislim da će im vremenom to značiti i pomoći. Atina je ugasila svoj Instagram profil gdje je imala desetine hiljada pratilaca baš zbog te neželjene popularnosti.

Razvod Jelene Karleuše bila je nezaobilazna tema, a pjevačica je, kada su je pitali za Duška, otkrila da njih dvoje i dalje žive pod istim krovom, te da se nisu zvanično razveli.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.