BODRIT ĆE GA U KATARU

Zanosna Sofija Milošević otkrila planove s Lukom Jovićem: Na proljeće svadba, pa pravimo treće dijete

Bilo bi lijepo da, poslije dva sina, dobijemo i jednu djevojčicu, rekla je Milošević

N. Aj.

16.11.2022

Sofija Milošević. Instagram

Manekenka i modna dizajnerica Sofija Milošević bodrit će svog izabranika Luku Jovića na Svjetskom prvenstvu koje 20. novembra počinje u Kataru. S njom će ići i njihovi sinovi, dvogodišnji Aleksej i sedmomjesečni Teodor.

Nakon završetka Svjetskog prvenstva, očekuje ih organizacija velike svadbe u Beogradu.

- Djeca i ja uskoro idemo u Katar da bodrimo Luku i "Orlove" na Svjetskom prvenstvu! On je spremniji nego ikad i jedva čeka da takmičenje počne! Nadam se da će srbijanska reprezentacija osvojiti trofej ili makar da stigne do završnice Mundijala - priča Sofija.


Luki, inače, mnogo znači podrška porodice, prenosi Pink.r.

- Ima veliki oslonac u meni i to mu prija. Uopšte nije nervozan pred velika takmičenja, pa nema tremu ni pred Katar. Zaista je divan muž, otac i sportista - istaknula je Milošević.

Njihov stariji sin Aleksej naslijedio je ljubav prema fudbalu od oca.

- Već je lud za tim sportom, iako ima samo dvije godine. Luka i on svaki dan igraju fudbal i uvijek ga nauči nečemu novom. Kada poraste, sam će da odluči da li će se profesionalno baviti tim sportom. Najvažnije je da ono što bude radio, radi s ljubavlju - smatra manekenka.


Kazala je i kako su htjeli da prave svadbu ovog proljeća.

- Ali mi je to bilo komplikovano jer sam dojila Teodora. Zato smo je pomjerili za proljeće sljedeće godine - priča Milošević.

Dodala je da je Luka ubjeđuje da što prije dobiju još jedno dijete.

- Treba mi mala pauza. Kad prođe svadba, onda ćemo da radimo i na trećem djetetu. Bilo bi lijepo da, poslije dva sina, dobijemo i jednu djevojčicu. Luka bi volio da ima četvero djece sa mnom. Pošto ima sina iz prvog braka, to je petero! Ja bih da se zaustavimo na troje, ali on mašta o velikoj porodici - iskrena je Milošević.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.