ŠESTI MJESEC TRUDNOĆE

Otkriveno hoće li starleta Ana Korać roditi sina ili kćerku

Ana je u više navrata pričala kako nikad nije bila sretnija zbog nove ljubavi

N. Aj. / Pink.rs

17.11.2022

Ana Korać. Instagram

Ekipa emisije "Paparaco lov" nedavno je usnimila Anu Korać, i to u šestom mjesecu trudnoće. U prethodnim izjavama bivša zadrugarka je često isticala kako bi voljela da na svijet donese djevojčicu, ali kako saznaje ekipa emisije "Ekskluzivno", posljednje ljekarske prognoze pokazale su da će roditi dječaka.

Naime, Ana je u više navrata pričala kako nikad nije bila sretnija zbog nove ljubavi, te da bi sa novim partnerom htjela da se ostvari na svim poljima, kao i da bi voljela da dobije kćerku, prenosi Pink.rs.

- Svuda oko nas su neke bebe, gdje god se okrenem samo vidim bebe. To je neki znak. 2022. godina mi je počela prelijepo i željela bih da se ostvarim s njim na svim poljima, i voljela bih da dobijem djevojčicu - kroz smijeh je svojevremeno govorila Korić.

Korać sa svojim partnerom uživa u ljubavi i održava trudnoću daleko od znatiželjnih očiju javnosti, međutim, bivša zadrugarka nije prestala da brine o svom fizičkom izgledu.

- Ana nije zahtjevna, jako je draga. Rekla bih da je lagana, ali "lagana" je mala riječ, prije bih rekla da je mnogo draga osoba. Povukla se iz javnog života, pa ne bih ni ja puno da pričam i iznosim informacije, s razlogom je to uradila - istakla je Tatjana, Anin lični savjetnik u trudnoći.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.