ROMANTIČNO PUTOVANJE

Paris Hilton proslavila godišnjicu braka na Maldivima: Ovaj privatni otok je pravi raj na zemlji

To su joj bile četvrte zaruke, a prve koje su je odvele pred oltar

Paris Hilton. Instagram

N. A.

28.11.2022

Lijepa Paris Hilton prije godinu prvi je put uplovila u bračnu luku, a godišnjicu sa suprugom Karterom Reumom (Carter) je proslavila romantičnim putovanjem na bajkovitim Maldivima. Paris je s pratiocima podijelila seriju fotografija koje prikazuju sretni par na pješčanoj plaži.

- Bila sam širom svijeta i stala u najljepšim mjestima, ali nisam nikad vidjela ništa slično ovome - napisala je Paris ispod objave.

Označila je hotelski kompleks "Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi". Inače, hotel je dio "Hilton" lanca, a cijena noćenja ide i preko 4 hiljade KM.

- Ovaj privatni otok je pravi raj na zemlji! Ovdje je tako lijepo, romantično i opuštajuće! Osjećaj ovdje je kao san! Osjećam se tako sretno i blagoslovljeno što sam ovdje sa svojom ljubavi na proslavi naše godišnjice - zaključila je Paris u objavi. 

Paris je pozirala u crvenom kupaćem kostimu, a izgledom je oduševila pratioce.


Rijaliti zvijezda udala se prošle godine u Los Anđelesu nakon dvije godine veze. Inače, to su joj bile četvrte zaruke, a prve koje su je odvele pred oltar. Paris i Karter zaručili su se početkom prošle godine, malo uoči Valentinova, a velike pripreme za veličanstveno vjenčanje na djedovom imanju u Bel-Airu njeni obožavatelji mogli su pratiti u serijalu "Paris in Love" (Zaljubljena Paris") s obzirom na to da je Paris svaki korak snimala. 

Paris se na samoj ceremoniji presvukla čak deset puta.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.