OGLASILA SE NA INSTAGRAMU

Severina se emotivnom porukom oprostila od Davora Janjića: Nedostajat ćeš Sarajevu, nedostajat ćeš svima

Severina je sa Janjićem sarađivala na filmu "Duhovi Sarajeva"

Severinja: Nedostajat ćeš tvojima, Olji i Piku. Instagram / Facebook

E. Ć.

29.11.2022

Hrvatska pjevačica Severina oglasila se na društvenim mrežama putem kojih se emotivnom porukom oprostila od bh. glumca Davora Janjića koji je danas preminuo u 54. godini.

Severina je sa Janjićem sarađivala na filmu "Duhovi Sarajeva".

- Otišao je naš Davor Janjić, naš Tref... Nedostajat ćeš tvojima, Olji i Piku, naš "Gospodaru prstenova". Nedostajat ćeš Sarajevu... Nedostajat ćeš svima - poručila je Severina.

Severnina objava na Instagram Storyju. Screenshot

Na filmu "Duhovi Sarajeva" sa njima je sarađivao i popularni bh. glumac Enis Bešlagić, koji se ranije danas oprostio od Janjića.

- Otišao si kao dobri duh svog Sarajeva i obilježio zauvijek našu mladost svojim ulogama, kao i našim druženjem u ovim vremenima koja svaki dan odnose takve dobre duhove iz naših života. Hvala za uspomene i sve ono što nas spaja u dobru.

Davor Janjić je onaj zbog kojeg su se mnoge generacije mladih ljudi odlučile baviti glumom, a početak je i film “Ovo malo duše” kojem je on utkao svoju duh. Zato putuj dobra dušo, dobri brate moj… ”Duhovi Sarajeva” ostaju kao naš neizbrisiv trag…. Dok Miljacka protiče, ja ću te voljeti…. Putuj u vječnost svoju i pronađi istinski mir. Saučešće porodici i svima onima koji su te osjećali svojim - poručio je Bešlagić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.