LUKSUZNO PUTOVANJE

Katarina Grujić povela dadilju na odmor u Dubai da bi mogla ići u provod sa mužem

Ovo ljetovanje usred zime, Marka je koštalo 20.000 eura, naveo je izvor

Katarina Grujić i Marko Gobeljić. Instagram

N. A.

5.12.2022

Pjevačica Katarona Grujić i fudbaler Marko Gobeljić dugo već uživaju u idiličnoj ljubavi, koju je prošlog decembra upotpunila njihova kćerka Katja.

Sada, malo prije Katjinog prvog rođendana, porodica Gobeljić-Grujić otputovala je na zasluženi odmor i to u Dubai. Marko je iskeširao veliku sumu novca na ovo putovanje, kojim je počastio suprugu i kćerku, a poveli su i dadilju.

- Ovim putovanjem Marko je riješio da iznenadi svoju suprugu i kćerku pred kraj godine koji je za njih zbog Katjinog rođendana i više nego značajan. Do sada su samo njih dvoje išli na kratke zajedničke odmore tokom proljeća i ljeta, a kako je Katja malo porasla, ovaj put su riješili da povedu i nju. Kako bi u sunčanom Dubaiju imali i vrijeme za sebe, sa sobom su poveli i dadilju kojoj je zaduženje da u večernjim satima vodi računa o njihovoj kćerki da bi oni sa prijateljima mogli da izađu u provod - rekao je dobro obaviješten izvor za "Alo.rs" i dodao:




- Ovo ljetovanje usred zime, da tako kažem, Marka je koštalo 20.000 eura, ali nije želio da štedi kada je njegova porodica u pitanju, posebno što i njega i Katarinu u narednom periodu čeka mnogo obaveza kada su u pitanju njihove profesionalne karijere fudbalera i pjevačice. Marko nije dio reprezentacije, pa je ovo bilo idealno vrijeme da sebe časti ljetovanjem. Iz Dubaija je pratio utakmice i bodrio svoje kolege, a viđao se i sa svojim prijateljima koji žive u ovoj zemlji. Katarina je uživala na suncu, plažama i bazenima hotela u kom su odsjeli. Interesantno je da na odmoru nije napuštala svoju svakodnevnu rutinu pa je nastavila da se zdravo hrani i trenira, jer hotel posjeduje teretanu, velnes i spa centar. Preko dana su bili zajedno i najviše vremena su posvećivali svojoj kćerki, a večeri su provodili u izlascima, obilascima restorana i klubova o čemu su svoje pratioce obaviještavali na društvenim mrežama - naveo je izvor.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.