KOLAČ TOMA KRUZA

Slavni holivudski ljepotan svakog Božića prijateljima šalje isti poklon

U pitanju je kolač od bijele čokolade i kokosa, koji je glumica Kobi Smolders prvi put dobila od Kruza 2016., kada su njih dvoje snimali film "Jack Reacher"

Tom Kruz. Instagram

N. Aj.

28.12.2022

Slavni holivudski ljepotan Tom Kruz (Cruise) svakog Božića svojim prijateljima šalje identičan poklon. O tome je nedavno pričala glumica Kobi Smolders (Cobie Smulders), najpoznatija po ulozi Robin u seriji "Kako sam upoznao vašu majku", koja je gostovala u emisiji Džimija Falona (Jimmy Fallon).

U pitanju je kolač od bijele čokolade i kokosa, koji je glumica prvi put dobila od Kruza 2016., kada su njih dvoje snimali film "Jack Reacher", piše Index.hr.

- To je kolač od bijele čokolade i kokosa i moram priznati da je preukusan. Držim ga u frižideru i potraje mi do marta, jer svaki put uzmem samo parčence. Ne znam zašto, nisam ni velika ljubiteljka slatkog, ali ovo je sjajno - rekla je glumica.

Zatim je voditelj Džimi Falon otkrio da i on dobija isti poklon, te ga nazivao "kolač Toma Kruza".

Ranije su već Kirsten Danst (Dunst), Henri Kavil (Henry Cavill) i Džejms Korden (James Corden) otkrili da dobijaju isti poklon. Inače, kolač je prekriven glazurom od bijele čokolade i sjeckanog kokosa, a može se nabaviti u slastičarni "Doan’s Bakery" u kalifornijskom Vudlend Hilsu.

Tom Kruz je jednom prilikom ispričao kako široj listi poznanika za praznike šalje kolač i otkrio je pomalo čudan razlog za to.

- Obožavam slatko, ali ga izbjegavam zbog treninga i priprema koje prolazim radi filmova. Zato ga šaljem drugima - rekao je glumac, prenosi City Magazine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.