SVAĐA ZBOG KARIJERE

Nino Ćelebić prvi put se oglasio nakon raskida sa Teodorom Džehverović: Puštena je...

On je povodom svog rođendana postavio fotografiju i uz to napisao "32, ali još svjež"

Teodora Džehverović i Nino Ćelebić. Instagram

N. A.

5.1.2023

Košarkaš Nino Čelebić oglasio se na Instagramu i podijelio fotografiju sa zanimljivim opisom, a u komentarima se opet provukla priča o njegovoj bivšoj djevojci, pjevačici Teodori Džehverović.

On je povodom svog rođendana postavio fotografiju i uz to napisao "32, ali još svjež".

Ispod fotografije nizali su se komentari, međutim jedan komentar izazavao je njegovu reakciju.

- Nisi ti za Teodoru uopšte i ostavi je na miru ti si u tom crnom narko svijetu te demonske muzike, kvariš njenu svjetlost mrakom.. Njoj treba neko ko ona pun svijetla, života i uspjeha, pusti je samo, za njeno dobro...- napisala je jedna djevojka ispod fotografije.

- Važi, puštena je - odgovorio je košarkaš.


Podsjetimo, Teodora Džehverović i Nino Čelebić raskinuli su navodno poslije žestoke svađe, koju su započeli zbog njene karijere. Kako su srbijanski mediji pisali, njihov raskid nije marketinški trik, što je nagovijestila njena majka Goca u izjavi za medije.

Ipak, prema priči izvora, njihovi zajednički prijatelji se nadaju da ovo ipak nije definitivan kraj i da će se njih dvoje pomiriti, iako sada ne pričaju. Oni su i do sada nekoliko puta burno raskidali, ali su se posle nekoliko dana mirili i nastavljali vezu kao da se ništa nije ni dogodilo, pa vjeruju da će tako biti i ovog puta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.